שלום לכולם, אני חדשה פה וצריכה עזרה דחוף!!!

yafit21191

New member
שלום לכולם, אני חדשה פה וצריכה עזרה דחוף!!!

חברות שלי המליצו לי לראות את הסדרה הזאת ואני פיספסתי את הפרק הראשון, יש למשהו פה מושג איך אני יכולה לראות אותו או אם יש אולי עוד מעט שידור חוזר, או מאיפה אפשר להוריד אותו? דחוף תעזרו לי בבקשה, אמרו לי שהפרק הראשון היה ממש יפה ופספסתי אותו.... מחכה לתשובה... תודה רבה... ביייי

נמ, ../images/Emo18.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

לא ע"ג הפורום... מסרים? אולי.
אבל בהחלט אסור לדבר בפורום על הורדות לא חוקיות.

בתור צופה קבועה של XTRA HOT

בואי נגיד שהיו כבר לפחות 3שידורים חוזרים :) המלצה שלי - בשלט שלך תלחצי על כפתור שרשום עליו TVGUIDE. יתן לך אופציה לבחור כל מיני קטגוריות , תלחצי על " כל הערוצים " אח"כ פשוט תעמדי על ערוץ הרלוונטי ויש לך אופציה לראות את כל מה שישודר בערוץ עד שבוע ימים קדימה.... תראי שזה חייב להופיע שוב מתישהו... בכל מקרה , גם אם פספסת ולא יצא לך לתפוס את הש"ח , לא היה משהו עד כדי כך מיוחד בפרק הזה שלא תוכלי להבין מהפרקים הבאים...ואם בכל זאת תרצי תקציר - הנה זה בא........ תקציר הפרק: בפרק הפותח את הסדרה החדשה, ג'ייק גרין (סקיט אולריך, המיני-סדרה "Into the West") חוזר אל עיירת ביתו ג'ריקו במדינת קנזס, ומתאחד עם משפחתו - אביו ראש העיר (ג'רלד מק'רייני, "דדווד"), אימו (פמלה ריד, "מיסטר בין") ואחיו אריק (קנת' מיטשל, "השתול") אך האיחוד המשפחתי מופרע ע"י פיצוץ גרעיני שהתרחש ליד העיירה. סימנים מראים כי הפיצוץ הגיע מדנוור אך נראה שאותו דבר קרה גם באטלנטה. לתושבים יש ספקות במה שקורה ובמה שראש העיר לא מספר להם, ואף אחד לא בטוח מה קורה, וכאוס משתלט על פני העיירה שאיבדה גם את החשמל כי כנראה תחנת הכוח המקומית נהרסה. בינתיים ג'ייק שנקלע לתאונת דרכים ליד העיירה מנסה להציל אוטובוס ילדים שסטה מהמסלול, והילדים שנמצאים בסכנה.

slayer510

New member
ואם אני לא רוצה לנהל את הפורום??

אני רק רוצה לשלוח בקשה לתפוז שייפתחו פורום לערוץ אקסטרה הוט, ואין ברצוני לנהל אותה. מצדי שתהיה הנהלה זמנית של תפוז, אני פורום לא יכול לנהל. עם הזמן אני בטוח שמישהו ירצה לנהל את הפורום הזה. הקיצר, האם יש אפשרות לפתוח פורום מבלי לנהל אותו?? שתהיה הנהלה זמנית??

slayer510

New member
לא משנה

מצאתי כבר את התשובה בפורום תמיכה טכנית. תודה בכל אופן

למעלה