שלום לכולם, אני חדשה כאן ו...

Tali 007

New member
שלום לכולם, אני חדשה כאן ו...

שלום לכולן, קראתי קצת הודעות כאן בפורום ואני מוכרחה לציין שזה מחמם את הלב. היום סיימתי מחזור טיפול IVF ראשון, והבדיקה שלי היתה שלילית......... אז אחרי כל העצב והתסכול (כי בפעם הראשונה התייחסתי לזה ברמה רגשית ואולי צריך להיות קצת יותר אינסטרומנטליים..) בכל אופן יש לי שאלה, מתוך מה שקראתי כאן נראה שבבדיקת הריון ראשונית (בטה) גם אם היא חיובית, זה למעשה לא סופי? האם הערכים של הבטא יכולים להשתנות? מה שיעור ההריונות שמצליחים מהשלב הזה והלאה? האם לאחר מספר מחזורי טיפול אתן פחות נקשרות לעוברים שמחזירים לכן? האם בפעמים הבאות זה יותר קל? תודה.. :)

שאלת מליון הדולר....

קודם כל הצטערתי לשמוע... שנית המסע לא פשוט ואל אומר שהוא מדהים אבל.... הוא גם לא נורא ועוברים הכל ומה שנראה כקטסטרופה מתגלה כדבר עביר ולומדים המון, על החיים, על בן הזוג, על המשפחה החברים והעבודה ויש המון צבעים בחיים והמון דברים כואבים אבל גם משמחים והמטרה בסוף הכל שווה הכל!!!!! אני אחרי שנה בטיפולים ויודעת שאני יוצאת בן אדם מחוזק ואחר מהתהליך וזה שווה הכל!!!!!מחזיקה לך אצבעות להמשך קל

Tali 007

New member
תודה, תודה.. זה מאוד מעודד

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

ו
ענק לשלילי המאכזב. הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אם הבטא שלילית 14 יום אחרי שאיבה, היא שלילית וזהו. יש מקרים קיצוניים בהם בכל זאת יש הריון אבל הוא לא תקין, ואז מגלים את זה אחרי שבוע או יותר. אם הבטא חיובית זה כמובן לא סוף הסיפור, כי מעובר שהשתרש צריך לצאת אחרי תשעה חודשים ילד. צריך לחכות עוד יומיים להכפלה, ושוב יומיים להכפלה, ועוד שבוע לראות שיש שק הריון, ועוד שבוע לראות דופק, ועדו שבעה וחצי חודשים של בדיקות ורמת היסטריה משתנה
. האם זה קל במשך הזמן? תלוי. יש עליות וירידות. עם הזמן צוברים נסיון ואופטימיות אבל במקביל מתעייפים ומאבדים תקווה. מידי פעם מתאוששים ומרגישים חזקים יותר מכל העולם, ולפעמים מתרסקים ואין כוח להרים את הראש. אבל בסוף... בסוף יש הריון וילד ואז מתחיל המאבק האמיתי של החיים
. אל תהססי להקשר לעוברים שלך, אל תפחדי לקוות גם במחיר אכזבה והתרסקות. התקווה הזאת היא שנותנת את הכוח, והיא שתביא אותך להריון המיוחל.
נועם

paz ezra

New member
קצת עידוד

לי אין שום בעיות פוריות ואני עושה הפרייה על רקע גנטי. סתם בשביל לעודד זה בכלל לא קשור לפוריות כי אני כבר עשיתי פעמיים אחד רגיל ואחד מוקפאים ולא נקלט וזה עניין של מזל, בכל אופן בהצלחה בפעם הבאה.

למעלה