שלום לכולם. אחלה קהילה פתחתם פה |../images/Emo13.gif|
יש לי שאלה קטנטונת ומקווה שהחבר'ה פה יוכלו לענות לי עליה.. שמי הוא ----- אֵ לִ י רָ ן מֶ יֶ מִ י ס..... ואני בכוונה מדגיש את השם כי זהו הנושא שבישבילו הגעתי
Eli ran M e i m i s אני ביוני הקרוב מגיע לארה"ב להתנדב במחנות קיץ בארה"ב ( אחלה חווייה משער ששמעתם ) בתור מדריך אומנויות לחימה. ואולי אחרי זה להמשיך ולטייל שם קצת. בארץ, לישראלים אין בעיה לבטא לא את השם שלי, ולא את השם משפחה.. אחרי שהם מתרגלים אז הם לא מבטאים את זה נכון, אבל זה בסדר מבחינתי.. במקום להגיד מ-י-מ-י-ס כמו שרשמתי הם אומרים מֶמיס וזה בסדר השאלה היא איך בארה"ב יסתדרו עם השם שלי... אני כבר כמה שנים מדבר בתוכנה סקייפ(תוכנה גאונית) עם חבר'ה מארה"ב בכל אופן, אף אחד מהם לא ידע להגיד ולבטא את השם שלי כמו שצריך... עד שניסיתי להסביר מספר פעמים אני לא רוצה שזה יקרה לי כשאני אגיע לחו"ל.. אז אני מעוניין אולי להציג את עצמי במחנות בשם שונה... אולי אלי הולך? אולי רן? שם משפחה יכול ללכת טוב שמה? יש לכם איזשהם הצעות? שם מסובך.. משהו שלא יסבך אותי, ולא יסבך את הזאטוטים הקטנים?
שיהיה סופ"ש נפלא...
יש לי שאלה קטנטונת ומקווה שהחבר'ה פה יוכלו לענות לי עליה.. שמי הוא ----- אֵ לִ י רָ ן מֶ יֶ מִ י ס..... ואני בכוונה מדגיש את השם כי זהו הנושא שבישבילו הגעתי