שלום לכולם, אבל....

שלום לכולם, אבל....

שלום לכל השיראלים שבחו"ל אני קורא את השרשורים שלכם ו....רק תוהה: א.האם יש בפורום הזה מקום גם לישראלים שחיים ממש בישראל (כן,יש עוד כאלה)? ב. מה אני אמור לעשות?לקנא? ד"ש לכולם מהחברה´ בארץ.וכל טוב.

nalu

New member
אני לא חושבת שיש מה לקנא.....

זה לא פשוט כלל לגור בחו"ל...נכון - זה חווייה, מרחיב אופקים, נוח כלכלית, אך לא הכל פנטזייה... אך הדשא של השכן תמיד ירוק יותר.....

NAHAL

New member
חיים בחול

לא הכי נחמד הסתכל על העובדים הזרים בארצנו הנחמדה בארהב אין רחמים כמו אצלינו

ודאי שיש! שאלה רטורית...

גם אני חיה בארץ! (עדיין.....מה לעשות?)! אין צורך לקנא....הרי זה תלוי ברצון שלנו......אני דוגלת במשפט: "...אין דבר העומד בפני הרצון..."....אפשר להגיע לכל מה שרק נרצה. ואתה יכול להשתתף כאן בשיחות......נורא נחמד ומעניין...לומדים הרבה על מקומות בעולם... ותמיד נחמד להכיר עוד חברים ממקומות אחרים...אז... ברוך הבא
מקסימושששששששששששש

מקסי תגלי להם שזה זמני...

השגתי עבודה באפגניסטן של לפני המהפכה,ואנחנו בקרוב עוברים(שנינו)

מקסי, "מזל טוב" ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

סוף סוף את מגשימה את חלומך ועוברת לחו"ל (אפגאניסטן??) עם אנרכיה/מוכר הגפרורים/סרגיו קונסטנצה האחד/וכו´ וכו´ וכו´
מאחל לך התאקלמות כפולה (אפגאניסטן ואנרכיה...) קלה ביותר.... (נ.ב. לסגור את המסנג´ר?)

עלק לסגור...

כל הזמן אתה עסוק לי במסינג´ר...איך אפשר להתעסק איתך אה? ראית.? אני נוסעת לאפגניסטן עם כל כך הרבה גברים בתוך גבר אחד...פחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני חשבתי שאין לי את זה.. אנרכיייייייייייייי תחזור לשם שלך!

סנדייז

New member
מקסימה,אני../images/Emo2.gifכל זה את../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אז יאללה תגלי לי בסוד מי את? מבטיחה לא לגלות לאףףףףףףףףף אחדדדדדדדדדדדדדדדדד דרורה

שנינו?

חחחחחחחחחחח למה תמיד אני יודעת אחרונה? אפגניסטן? חושב שיש שם חומוס ????????????? מתי לארוז?

למעלה