שלום לכולםם :) חדשה

Miss Nat

New member
שלום לכולםם :) חדשה

זאת הפעם הראשונה שנכנסתי לרשת של תפוז וכפי שבטח כבר הבנתם אני לא ממש מתמצאת פה בתחום של הפורומים. הגעתי לכאן דרך קישור שנמצא באתר הרשמי של כפיר והחלטתי להירשם. כייף לדעת שיש עוד מלא אנשים כמוני שאוהבים את כפיר ונחשפו לכישרון המדהים הזה שלו! חחח הייתי ברמת חן ביום העצמאות וכפי שאתם בטח יודעים הוא הופיע שם,חח זה היה כייף אבל קצת מוזר כי כולם שם היו בשקט ורק אני קפצתי וצרחתי את המילים של השירים בקול. בכל מקרה כייף לדעת שיש עוד מלא אנשים שאוהבים ומעריכים אותו כמוני. נחמד להכיר,אני נטלי,בת 17 מהמרכז. אני נמצאת גם בפורום הרשמי של כינרת,אם מישהוא נמצא שם והוא מכיר. גם אני כמוכם מחכה בקוצר רוח לסינגל הבא של כפיר(וכנרת) נוו שיצא כבר אין לי סבלנות לחכות. בכל מקרה,מקווה להשתלב מהר, :) יום טוב ו... סליחה על החפירה.

../images/Emo214.gifיאאא איזה כיף!!!!../images/Emo24.gif

בשעה טובה, אני שמחה שהגעת גם לפורום של כפיר! התחלות [כאלו] חדשות כל כך טובות!!!! אם נהנת בהופעה ה"שקטה" של כפיר [הבנתי שהוא שר רק 2 שירים..] אני ממליצה לך מה שכולם פה ימליצו - להגיע להופעה שלו בבארבי [או בעצם, לכל הופעה שהוא שר בה! יש גם אקוסטיות..] בכל הופעה הוא שר עם כנרת, ובהופעה האחרונה שהתקיימה בבארבי כנרת שרה גם לבד! בקיצוררררר, ממליצה ממליצה ממליצה ממליצה!
תשארי בפורום, ככל שתכתבי ותעני יותר ככה תשתלבי עוד יותר
הדר

Miss Nat

New member
היי

תודה רבה :) אני מתכננת להגיע להופעה הבאה של כפיר בארבי בתאריך 5.6.08 , רק שאני מקווה שהפעןם יהיה לי איך להגיע כן,שמעתי על זה שכינרת שרה איתו את הפחד נעלם.. וגם לבד.. חח אני כל היום חורשת על השירים שלו.. השירים האהובים עליי מהדיסק הם: ליפול,לבד,אמונה ומנגינה קטנה יאיי עדי נחמד לדעת שאת גם פה :>

איזה יופי../images/Emo9.gif ברוכה הבאה!

ממש כיף לקרוא את כל זה, אין על כפיר
ואין על הפורום המושלם הזה
אני הילי, בת 17 וחצי מכרמיאל.. תהני

Miss Nat

New member
שם יפה חחח :)

בדיוק הרגע סיימתי לראות סרט שלגיבורה קראו הילי :) נחמד להכיר אני שמחה להיות חלק מהקהילה המדהימה הזו.

inbarIL

New member
אנחנו אוהבים חפירות../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה, אני ענבר

למעלה