שלום לכולםםם

שלום לכולםםם

נעים מאוד,אני רוני ואני חדשה פה...לא ידעתי על הפורום הזה אז ככה,אני עכשיו בכיתה י'א ואני רוקדת מכיתה ה'....אבל זאת רק שנה שלישית שלי שאני רוקדת במקום מקצועי,במחולה ירושלים במושבה,מישהו מכיר? מישהו רוקד או רקד שם? אני רוקדת ג'אז,וכמה שהמורה שלי היה מקצועי,ושיא המקצועייי..עכשיו הגיעה מורה חדשה,והיא עוד יותר מקצועית ממה שתארתי לעצמי! היא רוצה שנשלב מודרני וקלאסי והיפ-הופ וסטריט דאנס...ואני לא יודעת איך אני אשתלב בכל זה אבל..אני אנסההה.... בכל מקרה,אני אשמח להשתתף בפורום:)

תודה רבההה על קבלת הפנים../images/Emo13.gif

אפשר לדעצ מה אתן רוקדות וכמה זמן וכל זה?....(שירן ודנה וכל מי שיציג את עצמו חח) בערך כל מי שפה רוקד נכון?........ יש פה מישהו שהלך לנולד לרקוד?

TheBlackFairy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo98.gif../images/Emo60.gif

מאיפה את בירושלים
.

שלוםם....אני שיר:]

תגידי את מכירה אולי את הדר אלה? היא רוקדת במחולה מלאא שנים ועכשיו היא בכיתה י'... הקטע הוא שאנלא יודעת אם יש מחולה גם בי-ם וגם במבשרת

היי רוני.. ברוכה הבאה

אני אדווה מראשון עוד 3 חודשים בת 15 רוקדת אצל לימור שולב ג'אז בלט היפהופ פוינט.. עוד מעט מתחילה גם מודרני.. ואולי עוד סוג של היפהופ שקוראים לו לוקינג פופינג.. ברוכה הבאה!!... אדווה

מרנינית

New member
שלום רוני! ../images/Emo13.gif

אני ספיר בת 16 מראשל"צ רוקדת קלאסיייייי(כולל פויינט כמובן) השתלבות נעימה

תודה לכולם על הקבלת פנים../images/Emo24.gif

אני רוקדת ג'אז ואני שוקלת להצטרף גם לבלט קלאסי כי זה יחזק אותי,ואני אלמד את הבסיס יותר! הבעיה היא שאני אצטרך להגיע למחולה 3 פעמים בשבוע וזה נסיעה של שעה וזה קצת קצת קשהה...מה שאומר שאני גם אהיה עסוקה בלימודים ובזה ולא יהיה לי זמן לנשום.....

למעלה