שלום לכולםםם

שלום לכולםםם

אתם לא תאמינו את מי פגשתי היום... כן כן את המושלמת שלנו מאיה בוסקילה בפעם ה-13...אהה היא כל כך מדהימה...וגם את הראל סקעת שוב ואגם וכולםם.. והם מושלמים... אני עדיין ככה מנסה לעכלל.. ומסרתי למאיוש ד"ש מכל הפורום.... אני תכף אתן סיקורר....היה מושלםם

k a b o o k

New member
יאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

תביאי כבר ת'סיקור
ות'אמת, ההתלהבות ירדה, המשפט מפיך: "פגשתי את מאיה" מוכר כבר
חח.. זה הפך להרגל

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאווףף דיי../images/Emo10.gif

אני לא יכולה יותר
אני משתגעת
אני סופרת את הימים..12 ימים לפסטיגל..שורה V.I.P...ממש מול מאיה.. אלוהיםםםםםםםםםםםםםםם

כרגיל.......

זה כבר לא מפתיע אותי ואני לא מתרגשת מזה ת'אמת עכשיו שיצא לי גם לראות אותה כמה פעמים אני מרגישה כמו חברה שלה חחחח יש לי ילדים בכיתה שכל פעם שיש לי טלפון בשיעור הם אומרים למורה תני לה היא המארגנת של מאיה חחחחח הלוואי

חחחחח

ברור שאני מתלהבתתת כל פעם מחדשש מאיוש מהממתתת אני עכשיו בארגונים למחר.. היום הגדול.. מחר אנחנו בהופעה המלאהה!! וכולי התרגשות מאיה והראל סקעת יודעים שאני אהיה שם חח ואני מתה מהתרגשות אני מבטיחה בסוף השבוע סיקר של כל הפסטיגל פשוט אין לי זמןן!! אבל היה מושלםם מאיוש קיבלה את המכתב שנתתיי לה בשבוע שעבר והחיכה אלי ודיברה יאתי ואין אין מקסימה חחח חולה עליה!!! בננות דברו איתי צריך לקבוע הכל לגבי מחרר.. ההתרגשות באוויררר... ;)

למעלה