שלום לכולםםם=)

שלום לכולםםם=)

המון זמן לא הייתי כאן אני מקווה שחלקכם עדיין זוכרים אותי:) התגעגעתי המון לפורום הזה הסיבה שלא הייתי כאן זה כי לא הייתי בארץ חחח ניצלתי את החופש לנסיעות:) היה כיף מאוד... מה הלך פה בנתיים?! יש אנשים חדשים ?! ראיתי שיש המון דיונים זה כבר טוב :) טוב אז רק רציתי להגיד שחזרתי שבת שלום לכולם =)

גיא:)

מה קורה?! הייתי במלא מקומות החלטתי לנצל את החופש טוב טוב אז נסעתי למלא מקומות כאן בארץ כמו המקומות המוכרים של אילת כינרת והמקומות הפחות מוכרים ולא פחות כייפים ואפילו יותר מדהימים עין ירקנעם,מעלה עקרבים כול מיני מקומות בגליל התחתון ונסעתי גם לחו"ל לאיה נאפה , יוון, טורקיה הכי כיף חיים :) וכמובן גם עבדתי שהייתי בארץ אני עובדת בבורגראנץ הכי חשוב אבל שחזרתי והתגעגעתי מלא חחח אחלה פורום יש לנו כאן:) שבוע טוב

מה אתה רציני?!

הוא התפתח בהמון... תראה יש מלא הודעות תייעץ תעזור תביע דעה אני יודעת לא חסר למה להגיד דווקא בעמוד הראשון :)

Cabaret

New member
אצל הודעה זו כדי לציין

שחזרתי מחופשה נחוצה באילת. אני לא מאמין שמחרתיים אני חוזר לשיגרה. בואו לא נחשוב על זה!!

רנן :)

איך היה באילת? למרות שזה היה נחוץ נהנית?! ותשמור על עצמך :) תחזור מהררר

Cabaret

New member
היה כיף ונחוץ ../images/Emo13.gif

ואני כאן, שומר על עצמי
תודה.

צול1

New member
טוב שחזרת:)+../images/Emo207.gif מסיכות!

האמת היא שנהיה באמת קצת משעמם בזמן האחרון. הדיונים הם אותם דיונים כל הזמן.. ואני ופרציפלוכס כבר לא רבים. אז תכניסי לכאן קצת פלפל! בואו נעשה מרתון של מסיכות. אני אתחיל! מסיכת גבס.

למעלה