מה פשר הניק שלך?
O OpticalIllusion New member 25/3/04 #14 היי סיון ברוכה הבאה ! אני חושב שבכדי שיהיה לי קל להבדיל בין שתי ה"סיוניות" ... נעשה דבר כזה .... בעצם אין לי מושג ... איך מבדילים ? אבל בכל מקרה .. ברוכה הבאה אני מקס .... At your service ...
היי סיון ברוכה הבאה ! אני חושב שבכדי שיהיה לי קל להבדיל בין שתי ה"סיוניות" ... נעשה דבר כזה .... בעצם אין לי מושג ... איך מבדילים ? אבל בכל מקרה .. ברוכה הבאה אני מקס .... At your service ...
ב ברשוש New member 25/3/04 #17 ../images/Emo20.gifהייי סיוןןןןןןן שלום לך ילדההה...... אני עינת...חחחח כן זה לא שאת מכירה אותי ואת החברה הכי טובה שלי....לא... אני הממליצה..)
../images/Emo20.gifהייי סיוןןןןןןן שלום לך ילדההה...... אני עינת...חחחח כן זה לא שאת מכירה אותי ואת החברה הכי טובה שלי....לא... אני הממליצה..)
S shay1986 New member 25/3/04 #23 ואני שי.... חבר במפלגה הקומוניסטית הארטישוקים מיקנעם!!!(חיחי אני לא מיקנעם)
S *superstar* New member 25/3/04 #35 עוד אחת??../images/Emo122.gif אוקיי זה מתחיל להיות מבלבל ברוכה הבאה! אני עדי, השתלבות נעימה שתהיה לך!
עוד אחת??../images/Emo122.gif אוקיי זה מתחיל להיות מבלבל ברוכה הבאה! אני עדי, השתלבות נעימה שתהיה לך!
S shay1986 New member 25/3/04 #39 חחח רק אצלנו זה יכול לקרות... רק אצלנו מנצלש"ים הודעות של אחרים *אחחמ*דיד*אחחמ*טל*אחחמ*