שלום לכולםםםם

brb18

New member
שלום לכולםםםם

אני חדש פה... מישהו אולי יכול לתת לי קישור או אפילו פה להמליץ על שירי רוק טובים מכל הזמנים אני יודע שזה קצת כללי וגדול אבל בכל זאת...

brass monkey

New member
טוב

אני לא כותב כאן הרבה....אבל מכיוון שאף אחד לא שם לב אליך.....אז הנה: תתחיל מ"אבי הרוק" jimmy hendrix (למשל, hey joe ) ג'ימי הנדריקס הוא גיטריסט...והוא היה עושה סולואים(בשיר הזה) עם השיניים(!!)... ... תמשיך הלאה קצת לdeep purple(למשל, smoke on the water ) ול led zeppelin (למשל stairway to heaven ) ... הלאה אל metallica (זה קצת יותר מטאל- אבל גם מטאל זה סוג של רוק...למשל, fade to black ) .... ועוד להקות בלי סדר.... incubus red hot chili peppers U2 (קצת קרוב לפופ...אבל בשבילי תמיד יחשב כרוק) R.E.M. (רוק קאנטרי) foo fighters (הלהקה של דייב גרוהל, המתופף לשעבר של נירוונה) nirvana radiohead slipknot (מטאל...כבד) orphand land (מטאל- להקה ישראלית) rage against the machine creed pearl jam soundgarden alice in chains greenday tool faith no more אם תרצה עוד....או הערות....תאמר...אני אשתדל לענות...........ורחם עלי אם יש טעויות כתיב....אני מת מעייפות לא ישנתי הלילה :p

13 A 13 A

New member
ברוכה הבאה ;)

קודם ברוכה הבאה: אני אחלק לך את זה לפי זאנרים וקצב ההתפתחות שלהם: רוק קלאסי: הרבה מהחברים שלי כבר לא מחשיבים את זה אבל אני עדין חסיד של הזאנר הזה: להקות בולטות: החיפושיות (The Beatles), האבנים המתגלגלות (The Rolling Stones) וגימי הנדריקס (Jimi Hendrix) . גלאם רוק: שנות ה70 להקות בולטות: אירוסמית' (Aerosmith) וקווין (Queen). רוק כבד: שנות ה70 להקות בולטות: לד זפלין (Led Zeppelin), דיפ פרפל (Deep Purple) ובלק סאבת' (Black Sabbath). רוק מתקדם: שנות ה70-80 להקות בולטות: *פינק פלויד*(Pink Floyd), יס וראש (Rush). מפה הפסקתי כבר לעקוב אז אני פשוט אתן לך שמות של להקות בולטות - הסקס פיסטולס (Sex Pistols) - אירון מידן (Iron Maiden) - מטאליקה (רק הקלאסיקה אל תשמע אפילו את האלבום האחרון) (Metallica) - מגהדת' (Megadeth) - נירוונה (Nirvana) - גרין דיי (Green Day) - אופספרינג (offspring) - סליפקנות (Slipknot) - AC/DC

למעלה