שלום לכולםםםם

כן גם אני לא קונה את

סופר סטאר ומג'יק כי אני רוצה להשיאר את הכסף לסימס 2 וזה באמת נוראאא יקרר הם מעלים את המחירים כמו מטורפים!!! מה זה בארצות הרית הסימס 2 יעלה איזה 50 דולר??? (250 שקל אם אני לא טועה) אז בארץ זה בטח יעלה איזה 300!!!!!! אבל בכל זאתתת אני מכורה אין מה לעשות זה נישמע ממש מגניב והגרפיקה באמת ממש משופרת יש שם מלאא דברים מגניבים.... אבל הם נצלנים משו פחד...

shmulik15

New member
כן כן כן...

יש שמועות פרועות ברשת על עוד חבילה לסימס 1 - the sims music show למרות שלא נראה לי שיש כזה דבר

בגלל זה אני לא קונה הרבה יחסית..

לא קניתי אף חבילה שהיא לא הראשונה, השניה והרביעית (את האוס פארטי וסופרסטאר קיבלתי כמתנות, בווקיישן זכיתי
) מהסיבה הזו בדיוק - אני לא מוכנה להיות מכונת הכסף של מקסיס..
חוץ מזה שרק הוט דייט וסופרסטאר באמת שוות את הכסף. הישראלים לא קשורים לענין נראה לי, אלו מחירים דומים גם בחו"ל. ואני מאוד מקווה שסימס 2 זו ה"תוספת" (זה משחק בפני עצמו, אבל הקהל המיועד אלו אנשים שיש להם כבר סימס אז מבחינתי זה אותו דבר) האחרונה, כמו שהם הבטיחו. אני לא אקנה אף תוספת אחרי סימס 2, פשוט הבנתי שזה כבר משחק "חדש" עם הרבה יותר דברים..

שמוליק,תן לי קישור לאתר ממנו

שמעתה את השמועה הזאת,לפי זה אוכל להגיד אם זה אמת או לא כי לא נראה לי...הם הבטיחו שלא יוציאו עוד! תן לי בבקשה קישור...

אבל הם אמרו שמג'יק זו

התוספת האחרונה ביגלל זה זה לא נישמע הגיוני.. וגם מה זה תוספת של מופע מוסיקה???? זה ביכלל נישמע מפגר

לא כתוב על זה כלום

באתר של מקסיס... תראה,עד כמה שידוע לי זה ילך כך: יצא מייקינ' מאג'יק. אחה"כ:בסטין אווט(לגימבויי אדוונס) ואז:דאבל דה לוקס ו...סימס2... זה מה שידוע בינתיים... בכל מקרה תעדכן אותי במסרים על כל פיפס שאתה מקבל בעניין... וד"א כולכם מוזמנים לבקר בבלוג שלי!

shmulik15

New member
תני לי לעדכן אותך:

הסימס הבסיסי החיים הטובים מסיבת השנה הסימס דלוקס יוצאים קבוע בחופשה חיות וחוויות סופרסטאר הסימס דאבל דלוקס (כבר נמכר בארץ במחיר 200 ₪) עושים קסמים באסטין אווט לקונסולות הסימס 2 הסימס מוזיק שואו זה סתם שמועות..

הסימס דאבל דה לוקס

כבר יצא? זה לא הדה לוקס הרגיל... מה הוא כולל? מה יש בדאבל דה לוקס הזה?

shmulik15

New member
הוא כבר ברשת באג

ויש בו חפצים חדשים, הסימס הבסיסי החיים הטובים ומסיבת השנה, וכמובן תוכנה ליצירת סקינים

לומית

New member
יש שניים!../images/Emo12.gif

דה לוקס זה סימס שיש בו את הסימס הבסיסי ואת livin'it up ביחד כולל תוכנה לעיצוב סקינים. יצא עכשיו סימס דאבל דה לוקס שבו יש את הסימס הבסיסי, livin'it up, hous party ועוד כל מיני תוספות! (נראה שווה..)

shmulik15

New member
לומית - גם בדלוקס הרגיל יש תוכנה ל

לעיצוב סקינים, ואני רוצה לראות אותך היום בצ'אט של הפורום ב22:30!

למעלה