שלום לכולםםםםם!!!

שלום לכולםםםםם!!!

קודם כל חג שמח שוב ושוב מקווה שעבר עליכם כמו שצריך התגעגעתי לכולםם!! מחרר סוף סוף אני בעזרת השם רואה את מאיל'ה בהופעה אחרי 4 חודשים של געגועים חחח בקיצור תבואו כולכםםם למי שרוצה להיות איתיו עם ליאת בקשר אז כנסו למסנג'ר וניתן את הפלאפונים שלנו אני וליאת ביחד מגיעות.. מיכאללל אינ לא מצליחה לתתפוס אותך בפלאפון דבר איתי.. בקיצור אנחנו מלאות התרגשותת מיכאל יביא מצלמה דיגיטלית ויצלם כמה שיוכל .. אנ וליאתי בלי מצלמה מחר... אבל לא נורא נבוא עם חוויות היישר לכאןן!! שיהיה לכולכםםם יום מקסים .. !! אוהבת המון דיקלה

דיקוששש

יאא איזה כייף לך שאת הולכת את ליאת ומיכאל. אני לא יודעת אם אני יגיע אבל בכל זאת תהנו ותצלמו הרבה הרבה הרבה תמונות ותשימו לנו פה בפורום.. והעיקר שתהנו ותפגשו את מאיוש...

i4britney

New member
דחוףףףףףף להיכנססס מיכאל!

אני חייב לדבר איתך בקשר למחר,אני גם מגיע להופעה של מאיה ואני צריך פרטים דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!! אז תשאיר לי הודעה במסרים!!!

כןןןן איזה כיף חח אני מתרגשתת!!!

אז כן מחר ההופעה המדוברת שאני ודיקוש הולכות אליה והולך להיות ממש כיףףף!!! כל השאר תבואו כדאי לכם חח עזבו שתראו אותי חח וזה די מרגש אבל תראו בנוסף לזה את מאיה חחח זה בונוס יפה מאוד!!! חח סתם סתם ... אז שיהיה לכולם לילה מדהים ואכן התרגשות יהיה קשה לישון חח;) .. אוהבת אתכםם וחג שמח לכולםםםםםם !!!!!!!!!!

הייתי אמורה לבוא אבל לא מסתדר לי

בכל מקרה ליאתי , דיקוש ומיכאל וכל השאר שהולכים תהנו ואני בטוחה בזה כי אתם הולכים לראות דבר יפיפהההההה והדבר הזה הוא מאיה בוסקילה המהממת כבר חודש וחצי שלא ראיתי אותהה אוףףף זה קשה כמה שאני מתגעגעתתתתתתתת אז מודלות שלי תהנו ומיכאל כפרה עלייך תצלםםם אותה מלאאאאא ואם יצא לכם לדבר איתה איכשהו תגידו לה שכל הפורום אוהבים אותהההה

מיכאל162

New member
בוקר טוב לכולם!!

אתמול לא השגתם אותי מכיוון שהייתי בהופעה של פלוריסיינטה בתל אביב היכל נוקיה הופעה מדהימה פשוט מי שלא רואה מפספס משהו בלתי רגיל במיוחד האפקטים ששום הפקה בארץ לא מוסגלת להרים בקיצור יומיים של חוייות וכאמור היום מאיה בוסקילה מגיעה לנהריה התרגשות גדולה לא ראיתי אותה מאז המפגש ביום ההולדת שלה זהו אני אצלם וגם יסריט אז תתצפו לתמונות אני מקווה שעוד היום בערב.

shahaf13

New member
מאיה בוסקילה

כולם חייבים להגיע היום להופעה של מאיה בנהריה. יהיה הופעה פיצוץ וכל עם ישראל מוזמן להנות ולחגוג.

וואווו איזה כיף לכם!!

תהנו הכי שבעולם!! תצלמו ווו... זהו בקיצור תעשו חיים!! נ.ב לא יכלתי להגיע כי זה רחוק לי בטירוףףףףףףףףףףף אוףףף

כן באסה רציתי לבוא לא נורא אני

ידבר איתכן בטלפון מיכאל תצלם המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תהנוווו

למעלה