שלום לכולםםםםםם

liormi.

New member
שלום לכולםםםםםם

שלום לכל פורום חמסה ! ! ! הרבה זמן לא הייתי פה ורציתי להודיע שאתם תיאלצו להיפרד ממני ל-12 ימים... אני נוסע לקורס מדצים של הנוער העובד (מדצים=מדריכים צעירים) זה סמינר כזה שלומדים שם הדרכה .. אז אניל א אהיה החל מה 28.6 (יום שבת נוסע) עד ה 9.7 אני אתגעגע אליכםםם ולפזית נעמה יסמין אתי וכרמי ולכללללל פורום חמסה !! 12 יום ואפילו בלי אפשורת לקחת פלאפון (אמרו שאין קליטה שם) אנחנו נישן ביער והיהי ממש סבבה !! כמובן שזה יער מוסדר עם שירותים מקלחות אבטחה וכל הדברים האלו... אז רציתי להודיע וגם שתכתבו לי בשרשור הזה עד יום שישי הודעות פרידה כי אני לא אהיה פה ... אז אם בא לכם תכתבו לי ואם לא אז חבל ... אני אתעצב ... ולילדה סוכר 3 --> ראיתי את ההודעה שלך באחד השירשורים ושמי מוזכר שם ורציתי לומר שמעכשיו עד יום שבת אני איכנס כל יום לפורום וגם כשאחזור אכתוב כמו פטיפון פה!! ותודה שזכרת אותי
חחחחח אז שיהיה לכם יום נעים אוהב את כולכםםםםםםםםםםםםםםם (ואת פזיתו'ש- אהבה מיוחדת) ממני ליאורררררר!!!

GlitterKitten

New member
תהנה ליאורררייי

בהזדמנות תחפש את יעל (שחור) שהיא גם הולכת לקורס הזה נראה לי באותו מקום כמוך היא ממושב יעד! אם אתה פוגש אותה, תמסור לה ד"ש ממני
חחחח תעשה חיים אחי!! נתגעגעעע

Love benja

New member
ליאור היקר..../images/Emo14.gif

אני מקווה שתהנה בקורס, ותעשה חיים והכי חשוב תלמד הרבה..
נתגעגע.. אתה מוזמן להיכנס היום ב-6 לצ'אט לשיחת פרידה
ממני , לטם!

liormi.

New member
איני יכול להיכנס מכיון שאני הולך

עם אחותי ..לקנות בגדים וציוד לתינוקות שיוולדו בקרוב (בן ובת) אני עדיין בבית אבל תכף אני הולך אם אהיה פה עד 6 אכנס

למעלה