שלום לכולםםםםםם,,,,,

שלום לכולםםםםםם,,,,,

בקשה,,, לבעלי יש יום הולדת,, כל השנים חיפשתי לקנות לו מתנה,, השנה,, בא לי שהמתנה תהיה משתי בנותינו,, יש רעיונות,,,? אגב,, אני יוצרת ,, אז אוכל להכין איתן,, אך מה ?????? ואגב מס´ 2,, הגדולה בת 4,, אז קחו בחשבון,, שהיכולת העשייה מוגבלת,,, אודה לתגובות,,,

moriss

New member
מכתב שכתוב מכל הלב

ומקושט בכל מיני אלמנטים שקשורים למשפחה. אפשר להדיל תמונה של כל המשפחה באיזה טיול מהנה שיעלה זיכרונות נעימים ומאחורה להדביק את המכתב.

tooth fairy

New member
אממממ אפשר

1.אם בעלך הוא איש שנישאר כל היום במשרד אז אפשר להזמין ממקום מיוחד לוח שנה ואת נותנת להם תמונות והם שמים אותם על הלוח שנה או שאם את רוצה לעשות את זה עם הבנות שלך את יכולה לקנות לוח שנה פשוט ולהדביק עליו כל מיני דברים למשל נגיד....דצמבר הוא חודש של חנוכה אז למלא את התמונה עם חנוכיות (מסול) וסביבונים (מבריסטול) והבת שלך יכולה לעזור לך בזה. ולמשל אם אפריל זה היום הולדת של הבת שלך אז אפשר מלא את הדף עם תמונות שלה מכל גיל ופרחים וכל מיני דברים שהיא תירצה לשים בעצמה וכך אפשר לייחד כל חודש 2. מתוך ניסיון, "אבאיים" אוהבים לשתות קפה, תה או כל דבר חם אז את יכולה לקנות חמר להכין עם הבנות שלך בשבילו כמה מאגים וקנקן ואז לצבוע אותם לשרוף בתנור שלך בבית (בכל מחנות שמוכרת חפצי אומנות תוכלי למצוא הדרכה וחומרים) כשיהיה לי עוד רעיונות אני אשלח עוד הודעה

לוטמניה

New member
יש לי רעיון...

מישהו הציע את זה כאן פעם ואני עשיתי את זה ליומולדת של חבר שלי וזה יצא מהמם!!!! רשמתי ברכה בסגנון "ל... המון מזל טוב, תזכור שתמיד וכו´ וכו´ וכו´..." ואז הכנתי שלטים. כל שלט בגודל A4 עם מילה אחת מהברכה עליו, שלבתי גם ציורים של לבבות וכו´ (במקרה שלכן אפשר סתם לשלב ציורים שהבנות יציירו לו)... אז לוקחים מצלמה, יוצאים לרחוב, לטבע או אפילו סתם בבית, ומתחילים לצלם את עצמכן בכל מיני פוזות מחזיקות את השלטים (אפשר להעזר בחברה שלישית). אני אישית צילמתי בפילם שחור לבן בפיתוח ידני בצבע חום, יצא מ-ד-ה-י-ם...האפקט הוא כל כך רומנטי ומחמיא (לפחות לי...)...בסה"כ עלה הפיתוח של 2 פילימים 100 ש"ח. אח"כ קניתי בלוק ציור עם דפים חומים והדבקתי את התמונות הנבחרות לפי הסדר של הברכה... זה ממש מתאים למה שאת רוצה כי זה גם ישתף אותן בעשייה (יכולות לקשט ולצייר ולהצטלם)זה מזכרת חמודה וזה מקורי... שיהיה המון מזל-טוב....

למעלה