שלום לכולםםםםםםם אני חדשה\ישנה בפורום. באתי להירשם ופתאום קלטתי שאני כבר רשומהXD פנאני אה? =]
J jenia10 New member 18/11/07 #1 שלום לכולםםםםםםם אני חדשה\ישנה בפורום. באתי להירשם ופתאום קלטתי שאני כבר רשומהXD פנאני אה? =]
L LOVE is the DRUG New member 18/11/07 #2 לא צריך להירשם לפורומים בתפוז, ברגע שאת נרשמת לתפוז יש לך גישה לפורומים וברוכה הבאה, חח
C CitizenErased New member 19/11/07 #5 היי ג'ניה../images/Emo9.gifאני לירון.. זאת מEVENTFUL.. שאמרה לך לבוא לכאן! חח
J jenia10 New member 19/11/07 #6 אההההההה אללהה מגניבבב... איזה ארץ פיצית(במיוחד למעריצי מיוז).. בונאה על המאמצים שלך צריכה לקבל צלש :]
אההההההה אללהה מגניבבב... איזה ארץ פיצית(במיוחד למעריצי מיוז).. בונאה על המאמצים שלך צריכה לקבל צלש :]
J jenia10 New member 19/11/07 #7 אהה עוד משהו.. אם את זוכרת פגשתי אותך גם במסיבת מיוז בת"א. לא האחרונה.. זאת שהייתה לפניה.. בקיצר לא משנה אני זוכרת אותך =] בסוף שהלכנו אמרתי לך שהיה מדהים וניהנתיXD
אהה עוד משהו.. אם את זוכרת פגשתי אותך גם במסיבת מיוז בת"א. לא האחרונה.. זאת שהייתה לפניה.. בקיצר לא משנה אני זוכרת אותך =] בסוף שהלכנו אמרתי לך שהיה מדהים וניהנתיXD
C CitizenErased New member 19/11/07 #8 אל תעלבי אבל.. הייתי קצת שתויה ובערך 50 איש באו ואמרו לי את אותו הדבר בדיוק במהלך הלילה חחחח אז אני לא זוכרת אותך. אבל אם תבואי למסיבה הבא בחנוכה אני אשמח אם נדבר קצת יותר ותודה, צל"ש יגיע לי רק כשהם באמת יגיעו לכאן חחחח
אל תעלבי אבל.. הייתי קצת שתויה ובערך 50 איש באו ואמרו לי את אותו הדבר בדיוק במהלך הלילה חחחח אז אני לא זוכרת אותך. אבל אם תבואי למסיבה הבא בחנוכה אני אשמח אם נדבר קצת יותר ותודה, צל"ש יגיע לי רק כשהם באמת יגיעו לכאן חחחח