שלום לכולכן...

efratushb

New member
שלום לכולכן...

מאוד התגעגעתי אליכן. לפני שעה הגעתי הבייתה אחרי שבוע של אישפוז. אני בסדר גמור. עוד לא ממש מעכלת מה עברתי אבל הכי חשוב שאני בסדר. דרושה מנוחה של כמה ימים שאחריה אוכל לחזור לפעילות מלאה בהדרגה. אני רוצה להודות לכולכן על התמיכה שלכן. קיבלתי עידכונים מאחותי. אוסיף עוד מאוחר יותר או מחר ביי בינתיים ושוב...התגעגעתי אליכן מאוד.

אשבל1

New member
היי אפרתוש

מאחלת לך החלמה מהירה, גם אני לפני מספר חודשים אושפזתי ואני מאוד מבינה את ההלם!!, כמו שאמרתי במפגש שהיה, הגילוי הזה שאין לנו שליטה על הגוף, הוא לא קל, נכון? תהני מהמנוחה, גם את זה צריך לפעמים...

אחות קטנה...

ברוך מרפא חולים. אני שמחה שאת בבית-אבל-כן הייתי רוצה שתעכלי....ותביני....הצטננות,זו לא היתה... רוצה אותך כאן,שם ובכל מקום. אני!

efratushb

New member
היי מותק...

אל תדאגי אהיה פה על אפך וחמתך עוד המון זמן. את יודעת שאלוהים לוקח רק את הטובים ואני כמו שאת יודעת מכשפה בלי מטאטא, כך שכניראה אשאר בעולם הזה עוד הרבה זמן. מאחלת בריאות ואהבה לך לי ולכולן.

וואי וואי כמה שהתגעגעתי

איזה כייף שהכול עכשיו בסדר איתך ושאת מרגישה טוב והכי חשוב איזה כייף שאת פה איתנו הרבה חיבוקים ונשיקות ואהבה גדולה

efratushb

New member
וואאאייייי התגעגעתי

איך התגעגעתי לכולכן הייתן חסרות לי חיפשתי מחשב נייד כמו נרקומנית. כל כך הייתי זקוקה לכן. איך היה במיפגש? ספרו משהו. הייתי ממש בדיכאון כל כך רציתי לבוא . גם אם היו משחררים אותי באותו יום הייתי באה. טוב נפגש שכניראה בקרוב פעם נוספת בשבילי ובשביל אחותי אוהבת את כוווללללככככןןןן

מאמי אני כל כך שמחה שאת מרגישה טוב

נורא התגעגעתי אליך את ממש מקסימה ואני מקווה שאת מרגישה יותר טוב... בכל אופן נמשיך להתכתב בהודעות שיהיה המשך יום טוב!!!!

קינגית7

New member
אפרתושש!!!!!!!!!!!!!!!

משמח לשמוע שחזרת הביתה ועם מנוחה תהיי כמו חדשה. יופי לראות אותך כאן שוב.

efratushb

New member
תודה...

על תשומת ליבכן אני שמחה לשוב לביתנו החם והטוב. אני מרגישה יותר טוב. היה לי עצוב ביום חמישי כי פספסתי את המפגש שאילו התכוננתי כל כך... מקווה שנהנתן

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

בוב'לה, הדרגת אותנו ... איזה יופי שאת כבר בבית. שולחת לך מלאן נשיקות, ומקוצ'צ'ת אותך מחיבוקים ...

shandror

New member
הכל בסדר?

מה היה לך אם אפשר לשאול? שבוע אשפוז??? נשמע חמור אני מקווה שאני לא מחטטת!! דואגת ואוהבת!

efratushb

New member
שנדרור מקסימה שכמותך...

אני מקווה שהכל בסדר אצלי. האמת שגם הרופאים לא ממש הבינו מה היה לי , פשוט צד ימין לא הגיב להוראות שלי
בהתחלה הם חשבו שזה ארוע קטן ושלחו אותי לטונה של בדיקות ממש היו הסטרים בגלל גילי הצעיר.
אבל ברוך השם אני עכשיו בסדר נשארה לי מעט חולשה בצד ימין אבל עם הזמן והמנוחה אני מקווה שזה יחלוף ואחזור לעצמי. תודה על דאגתך ותשומת ליבך.

shandror

New member
רפואה שלימה!!!!!

שולחת לך המון אנרגיות טובות והמון אור מרפא!!! תרגישי טוב

למעלה