שלום לכולכן

רותם 4

New member
שלום לכולכן

בכל שבת ברשת א' אח"ה בשעה 16.00 יש שידור בנושא של ספר חדש. אני מקשיבה לתכנית ברפרוף. ומשפט אחד שתפס אותי - מי שננטשה - מרגישה שתמיד ננטשת. אפילו אם הולכים למכולת, לשעה, ליום, לשבוע.. הרגשתי שממש מדברים על המקרה שלי. אמי נפטרה בלידתי ועברתי שני בתים ויצו"ו ומשפחה אומנת, שטיפלה בי על הצד הטוב ביותר,עד שאבי התחתן (הייתי בת 3 וחצי). ואשתו היתה אמי.הטובה והמקסימה. היום אני בת 54. משך כל חיי הרגשתי ננטשת. וגם עכשיו. קשה לי מאדמאד ליצור קשר חברתי עם נשים. יש לציין שאני נשואה באושר וגם סבתא לנכד מקסים. אתן חושבות שיש קשר בין פחד הנטישה שלי וחוסר היכולת להתחבר עם נשים ליתמותי?

היי רותם!

שמחה לראות אותך כאן שוב! באשר לשאלתך - קל לזרוק אבחנות באויר ... אבל לא תמיד נכון לעשות זאת. יכול להיות שיש קשר, אך יכול להיות גם שלא, ושהקושי שלך ליצור קשר עם נשים אחרות נובע מדברים אחרים. מכיוון שאיננו מכירות אישית, וגם כשמכירים אישית אין הדבר שקול לאיבחון, ולא כל אחד יודע לאבחן נכונה ... קשה לי להשיב על שאלתך מעבר לכך שייתכן שיש קשר, וייתכן שלא. שמחתי לשמוע שאת מוקפת במשפחה אוהבת ותומכת. אני מרגישה שהנושא שצתיארת מציק לך בכל זאת, ואם את מרגישה שזה פוגע באיכות חייך, אולי כדאי לך לשקול לטפל בזה, בדרך מקצועית. מקווה שנשמע ממך עוד, רותם. את מוזמנת "להתאמן" עלינו ...

רותם 4

New member
סקאלי

טיפלתי בנושא באופן פרטני וגם בסדנת יחסי אנוש. כולם פשוט לא מבינים איך זה אשה כל כך... נו, לא נעים לי להחמיא לעצמי.. אין לה חברות.ובסופו של דבר, בירורים של שנים העלו חרס. ובאמת שאני כמהה לקשר חברתי. עם חברה/ות בוגרת, נבונה, ישרה, נחמדה, שאין צורך להסתיר ממנה הצלחות.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אימי נהרגה כשהייתי בת 16, בת בכורה יש לי שלושה אחים צעירים ממני, שאחי הצעיר היה בן 3. כיום אני בת 28, נשואה באושר וגם חובקת ילדה מדהימה בת שנתיים וחצי. רציתי לספר לך שכשאחי הצעיר עלה לכיתה א', אבי ליווה אותו יום, יום לבית הספר במשך שנה שלמה עקב בעיית נטישה. זה לא מוזר שאת מרגישה ננטשת שכן היית כ"כ צעירה כשאימך נפטרה ואולי בגיל צעיר כזה ילד מרגיש חסר אונים, ואולי גם קצת אשם... מקום כמו הפורום הנ"ל יכול לפתור את בעייתך ע"י יצירת קשר עם נשים רבות. מקווה מתתגברי על בעייתך בעזרתנו. חוץ מזה יש לי ילדה מדהימה
את רוצה להיות סבתא מאמצת..
שיהיה לך המשך יום נעים נשיקות...

למעלה