שלום לכולכן...
אני כותבת כאן פעם ראשונה אבל קוראת כבר המון זמן את העצות הנהדרות שלכן וכמובן כיף לדעת כמה אתן תומכות אחת בשניה
אני אספר בקצרה מה עברתי: קודם כל, הבעיה אצל בעלי, ספירת זרע בינונית, אצלי הכל תקין. אנחנו אחרי שנה שלי נסיונות ומאז הטיפולים עברה לה עוד חצי שנה.... בחודש הראשון לטיפולים לקחתי איקקלומין (2 כדורים ליום מהיום החמישי למחזור) וקיבלתי כוריגון ועברתי הזרעה אחת - שנכשלה
בחודש השני לקחתי 2 וחצי איקללומין מהיום השלישי למחזור וכוריגון ו2 הזרעות - שנכשלו שוב לצערי
לפני שבועיים עברתי צילום רחם (שלא היה כל-כך נורא להפתעתי, למרות ששמעתי בנות שאומרות שזה היה נורא כואב...)והכל אצלי תקין!!!! באותו החודש, זאת אומרת שבוע אחרי עברתי 2 הזרעות על ביוץ טיבעי. היום (יום רביעי) אני בדיוק שבועיים אחרי ההזרעה הראשונה (את השניה עברתי ביום שישי). המכשפה אמורה להגיע ביום שישי (הלוואי ולא כמובן....) אבל יש כמה דברים שמטרידים אותי ואולי מישהי כאן יכולה לעזור לי. 1) החודש לא לקחתי איקקלומין בגלל הצילום רחם, ואני חייבת להגיד שהאיקקלומין עשה לי רע מאוד, גם סחרחורות שנמשכות גם החודש למרות שאני בלי איקקלומין, וגם עייפות מעצבנת. החודש בגלל שאני בלי איקקלומין הרירית היתה לפני ההזרעה הראשונה 6 מ"מ ולפני ההזרעה השניה 6.5 מ"מ,(בחודש שעבר שהייתי עם איקקלומין הרירית היתה לפני ההזרעות 5 מ"מ) אני יודעת שאמור להיות מעל 8 מ"מ וככה היה לי עד שהתחלתי עם האיקקלומין.... אתם חושבות שיש סיכוי למרות שהרירית לא 8"מ"מ? 2) שמעתי שאחרי צילום רחם קל יותר להיקלט להריון? יש מישהי כאן שנקלטה אחרי צילום רחם בהזרעה ראשונה? לדעתכן יש לי עוד סיכוי???? אשמח לתשובות (מעודדות) אלינור
אני כותבת כאן פעם ראשונה אבל קוראת כבר המון זמן את העצות הנהדרות שלכן וכמובן כיף לדעת כמה אתן תומכות אחת בשניה