שלום לכולכן

נטע3

New member
שלום לכולכן

לאחר "חופשה" קצרה מהטיפולים אני חוזרת למעגל ההפריות בתקווה שאולי הפעם זה יצליח. רציתי להתייעץ אתכן לגבי בדיקת קרישיות, האם מישהי מכן עברה אותה? אני מבינה שזו בדיקה מאוד יקרה ולא כל הקופות ממנות אותה, אז אם יש למישהי מידע אני אשמח לשמוע.תודה( ועכשיו בסוף ההודעה אני מרגישה שאני מתגעגעת לתמיכה כאן).

ליברה*

New member
קודם כל - בהצלחה!

לגבי קרישיות יתר, היה לי סיפור ארוך עם זה. אני מאמינה שאני לא יודעת את כל האינפ´ שיש אבל אספר לך מה אני כן יודעת: קרישיות יתר זו תופעה (או נגיד נטייה גנטית של הגוף) שלא פוגעת בפוריות אלא גורמת להפלות. מלבד בעיית ההפלות הנשנות נראה שזה משהו שאפשר לחיות עם זה. עד כמה שידוע לי, אם מוצאים אצלך קרישיות יתר, ובזמן, אפשר לטפל בזה בכדורים או זריקות. לאחר מספר הפלות התעקשתי לעשות בירור קרישיות יתר. הגניקולוגים היו חלוקים ביניהם לגבי חשיבות העניין והגעתי לידי מסקנה שזה לא התחום שלהם. עם קצת לחץ מצדי הצלחתי להגיע למומחה קרישיות יתר (שאינו גניקולוג) בקופ"ח מכבי. עשיתי סדרה שלמה של בדיקות - הכל בדיקות דם, הכל על חשבון הקופה והרופא הוא זה שהחליט אילו בדיקות אעשה. חיכיתי חודש לתוצאות והסיכום של הרופא היה שאין לי את זה. אבל ממה שאני קוראת פה בפורום ובפורומים שכנים אני מבינה שיש בדיקות נוספות אותן אפשר לעשות רק באופן פרטי. לא מכירה את הבדיקות האלה ומן הסתם, לא עשיתי אותן. נקווה שיהיו בפורום מי שיוכלו לקדם אותך יותר בעניין זה. לגבי הבדיקות שכן עשיתי: מדובר ברשימה ארוכה שאני לא זוכרת בע"פ אך יש לי באיזה מקום בבית (אני בעבודה). אם את רוצה אני יכולה לחפש את הניירות ולחזור אליך תוך יום-יומיים במסר אישי. שלך, ליברה

neta2

New member
מנטע לנטע../images/Emo13.gif

לא מכירה ועל כן אינני יכולה לעזור. אבל מקוה שתצליחי הפעם... ותמיכה הרי שהיא בדרך

שלום נטע

אני הופנתי ע"י רופאת המשפחה שלי להמטולוג על-מנת לבדוק חשד שיש לי בעיה בקרישת הדם. עם ההפניה הזו קבעתי תור לפרופ´ שקלאי שהוא מנהל מח´ המטולוגיה בבלינסון ומקבל גם במרפאתו בת"א דרך מאוחדת וגם באופן פרטי. הוא הפנה אותי לסדרה של בדיקות דם שלמרות שכולן בדיקות יקרות עשיתי אותן עם טופס 17 מקופ"ח (ללא כל תשלום מצידי) כיוון שהוא כתב המלצה לקופ"ח שאני חייבת לבצע אותן.

saga

New member
בהצלחה נטע

גם אני כמוך אחרי חופשה קצרה מהטיפולים, אין לי תשובות לשאלותייך אבל רציתי לאחל לך הרבה הצלחה

מיליקי

New member
שלום נטע, והלוואי שבקרוב

נוכל לומר להתראות (עד הילד הבא)
שיהיה בהצלחה!! מילי

למעלה