שלום לכולכן,

מצב
הנושא נעול.

בת אל5

New member
מסתבר שכן ../images/Emo70.gif

מה
במכבי הבטיחו לי לפני
כחודשיים כ3000 ש"ח על החזרת מוקפאים אני יכולה לשכוח מזה????????
מסתבר שכן

לפני חודשיים עברתי החזרת מוקפאים ולא קיבלתי שום החזר, אפילו לא השתתפות קטנטונת. בהחזרת הטריים, לפני כמעט שנה, קיבלתי החזר של 6800 ש"ח מקופ"ח מכבי. הם אמרו לי אז, שבהחזרה הבאה ההשתתפות תהיה בהרבה יותר נמוכה.(כ-3000 ש"ח כמדומני). עכשיו הם אומרים שזה היה אז. היום לא נותנים וזהו
נכון להיום למי שאין כסף לא יכולה לקבל תרומת ביציות מחו"ל. אני לדוגמא, שוברת את הראש כבר חודשיים מאיפא להשיג כסף לטיפול נוסף. אין כבר מאיפוא! זה עצוב, זה מתסכל והכי גרוע זה כואב נורא. מקווה שתצליחו להתארגן כספית ושתצליחו כבר בפעם הראשונה.

עוגונת

New member
../images/Emo51.gif..

שלום לכולכן,
לצערנו, לאחר 4 שנים לערך של אין ספור טיפולים כאלה ועוד הרבה מההם.. עומדת בפתח שאלת תרומת הביצית גם אצלנו. עיינתי כאן בפורום המבורך לא מעט לגבי המלצות, איפה וכמה.. ולמען האמת יצאתי קצת מבולבלת... המסקנה הברורה היחידה שהגעתי אליה היא העלויות המטורפות הנעות סביב ה-20,000 ש"ח ויותר.. אז תגידו (ואני שואלת במבוכה לא קטנה אך ברצינות גדולה) - מה עושים אלה שאין להם את הסכום הנ"ל? ישנה אופציה אחרת כלשהיא לתרומה שעלותה נמוכה יותר?..
..
עם כל הכאב, הבלבול והתסכול.. אני מודה שוב לכולכם על ההיענות ועל התגובות. בברכת הצלחה וחג שמח, עוגונת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה