שלום לכולכן

טנית

New member
שלום לכולכן../images/Emo42.gif

אני חדשה כאן בפורום אך מאוד מעונינת לקבל תמיכה בזמן כל טיפולי הפוריות שאני עוברת - ובעצם ההרגשה די זיפטית לפעמים. ויש לי גם לפעמים קצת שאלות נוספות שהייתי רוצה לשאול. אז זה כף שיש את הפורום הזה. שאלה ראשונה שלי: אני מזריקה מנוגון ולאחר 6 ימים נצפה זקיק בגודל 16 באולטראסאונד. אח"כ היה שיש-שבת ובאולטרסאונד של יום ראשון - הזקיק נעלם -האם יתכן כי היה ביוץ כל כך מוקדם? ביום שני נצפה עוד זקיק - 11 בגודלו והרופא נתן לי כוריגון כי אמר שלפי בדיקת הדם שעשיתי ביום שני אני ממש לפני ביוץ. בבקשה הסברים..... תודה!!!

היי טנית../images/Emo13.gif

קודם כל ברוכה הבאה ומקווה שתצאי מכאן וכמה שיותר מהר! אין לי תשובות בשבילך כי אני בעניין ה-ivf ולפי מה שכתבת נראה לי שאת בהזרעות??? בכל אופן אני בטוחה שתכף תקבלי תשובות מהמומחיות! שיהיה המון המון בהצלחה!! כלשם

לי חן

New member
ברוכה הבאה טנית

בעניין השאלה, אני לא יודעת לענות לך, ויענו לך המנוסות ממני. בעניין התמיכה, באמת הגעת למקום הנכון, פה תקבלי הרבה תמיכה ו
ים. שיהיה לך
בהמשך לי חן

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

כאן בדיוק המקום לשאול שאלות, וכאן גם המקום לבשר שאת סופסוף בהריון
לזקיקים יש לפעמים תכונה כזאת שהם נעלמים. לא ברור למה, אולי הם מבייצים, אולי מפסיקים להתפתח, ואולי האולטרסאונד לא היה מכוון מספיק באותו יום. לגבי הזקיק "החדש" קצת לא ברור לי איך זקיק של 11 מ"מ יכול לבייץ. אני מודה שלא שמעתי מעולם על זקיק כזה קטן שמקבל כוריגון. גם אם הוא הספיק לגדול עוד 2 מ"מ עד הכוריגון הוא עדיין קטן מידי. אני מציעה שתחזרי לרופא עם השאלה הזאת, כי יתכן שהתמונה רחבה יותר, והוא ראה שם דברים שאנחנו לא יודעים. בהצלחה נועם

למעלה