שלום לכולכם!

Halloe

New member
שלום לכולכם!

יש לי שאלה שגרמה לי לתהות כבר זמן ממושך, אך קודם כל: שמי טל, אני באה ממשפחה מוכשרת באומנויות הבמה: שרלה צוריאל, דודתי, שחקה לפני מספר שנים את קיפי בן קיפוד (המקורי) מרחוב סומסום, כמו כן שחקה בתוכניות והצגות אחרות. דודי (למחצה\החורג) שהתגרש משרלה\שרי משחק ב"לחיי האהבה" כ"אלכס" (כמדומני- איני רואה תוכנית זו). סבי גם כן משחק לא רע, למרות שאינו מפורסם. ובכן, הגעתי לשאלתי, והיא: האם כושר משחק עובר לדעתכם בתורשה? לי אמרו שאני שחקנית מלידה, ומאז אני התחלתי לתהות... שלכם טל

actress

New member
בדיוק היום הסתכלתי בחתימה שלה ../images/Emo13.gif../images/Emo67.gif

איזה קטע מגניבבבבב!!! היום ראיתי מה שהיא כתבה לי שהייתי בת 9 או משהו כזה... והדוד החורג שלך שהיה נשוי לשרי (רפי תבור) אז הוא גם מוכשר גם שיחק בכסף קטלני. ולגבי המשחק בתורשה אממ... אולי בגלל שאת נמצאת במשפחה של שחקנים אז בגלל זה או שזה פשוט בא לך בטבעיות ולא רק בגלל שראית אותם. ושוב ברוכה הבאה

Halloe

New member
תודה רבה על קבלת הפנים.

ניראה לי שכותבים רפי טבור... יכול להיות שאני תועה, אני לא מרבה להפגש עימו. לומר את האמת, לדודה שלי היו המון מעריצים. אבל, תאמיני או לא, כיום היא לא יותר ממזכירה
יש לה בן נחמד (עומרי צוריאל ט\תבור) שהיא קונה לו הההכללל... הוא בעיקר אוהב את מלחמת כוכבים, אז כל החדר שלו מפוצץ בדמויות שלהם.

actress

New member
לא הערצתי אותה, אבא שלי היה עוזר לה

במשהו עם המכונית וידע שאני אוהבת את הבובה. ואני עד היום מחקה אותה.

Halloe

New member
לא אמרתי שאת מעריצה אותה... אמרתי

שיש לה מעריצים. בכל מקרה עוד משהו קטן, כרגע שמתי לב שכתבתי "תועה"..בעע סליחה, התכוונתי "טועה".

Halloe

New member
יכול להיות ששרלה כן.. אני לא..

אה... מצד שני.. יכול להיות.. לא יודעת, תתאר לי אותו..

sihaya

New member
אריסטו אומר

שהאדם מטיבעוהוא חקיין ... ככה הוא לומדת לדבר... לאכול ללכת ולהתנהג... אז חוצמזה שבכל אחד יש את הכישרון הזה (כמובן שאצל חלק מפותח יותר או מוחצן יותר...) גם מה שאת עושה בחייך הוא תוצאה ישישרה של הסביבה בה את גודלת ולכן אם גדלת בסביבה של שחקנים זה כנראה משהו שזורם אצלך בדם והנחילו לך מגיל צעיר.

ואני שואל

למה זה חשוב? המושג כשרון משחק הוא בעצם הכשרון או היכולת להביא חומרים מעצמך שיתחברו לטקטס של המחזה אבל לפני הכל, כולל המושג כשרון האם יש לך את "הצורך" הצורך להיות על במה, הצורך לחקור דמות, הצורך לגלות את עצמך ? הצורך קודם לכשרון.

ועוד שאלה בעקבות מה שכתבת

איך יודעים בעצם אם יש את הצורך לעלות על במה ולשחק? אני יכולה לומר למשל, שלפני שהתחלתי עם הדרמה, לא ידעתי שיש לי את הצורך הזה בכלל. לפני זה בחיים לא העליתי על דעתי שאני כל כך אתמכר לנושא הזה של הדרמה והתאטרון. רק אחרי שהתחלתי להשתתף בחוג דרמה ואחרי כל שיעור חיכיתי לשעור הבא, רק אז ידעתי שיש לי את הצורך העז הזה בדרמה. אז לא כולם נולדו למשפחות רבות אמנות, אמנים וכשרונות. ולא תמיד יודעים שקיים הצורך הזה.

אני מסכים שהנושא

לא פשוט העובדה היא שהלכת לחוג דרמה, בלי ידיעה ברורה, (אולי בגלל שחברה הלכה ? ) אבל הלכת, לא תמיד הכל מודע,,,, ולכן אני בעד לנסות, גם אם לא תמיד יש ידיעה, לנסות דברים בחיים לא לפחד להכשל כשלון אינו באופן אוטמתי דבר שלילי הוא תוצאה אפשרית ולגיטמית של ניסיון,,,,

Halloe

New member
אתם יודעים משהו ממש מדכא?

אני לא בשום חוג של דרמה או תאתרון.. איזה באסה זה. הכדור סל
תופס לי את כל הימים, אז כמובן יש את חוג רכיבה על סוסים.. אבל על זה לא אוותר. אני רוצה סוסים, דרמה, אומנות ומשהו בספורט.. ואתם יודעים מה? זה לא הולך ביחד.. אוף... חוץ מזה אני לא יודעת אם יש באזור שלי חוג לדרמה..בטח זה מזה כיף (חוג דרמה).

Catty

New member
כן, זה מאוד כיף...

ואם בכל זאת תמצאי זמן פנוי בשביל החוג, אני אומרת לך, אל תפספסי.

למעלה