שלום לכולכם!!

mayane21

New member
שלום לכולכם!!

יש לי איזו בעיה למרות שאני יודעת שהכל יסתדר רציתי לשתף אותכם כי אני יודעת שיש כאן המון אנשיםשעוזרים ונותנים עצות טובות... אני וחבר שלי ביחד 8 חודשים וברוך ה' יש לנו קשר חזר ואנחנו מאד אוהבים אחד את השני.... רק שבזמן האחרון, לא יוצא לנו להפגש הרבה כי שנינו עובדים וזאת תקופה לחוצה בעבודה... ובמיוחד בשבוע האחרון שאין לו אוטו כי אחיו לקח אותו.... רק בסופ"ש הקרוב סוף סוף ניפגש!! הבעיה היא שבנוסף לזה שקצת קשה לנו להפגש אני והמשפחה שלי עומדת לעבור דירה כנראה לעיר אחרת.... אני מפחדת שזה יצא רחוק מחבר שלי, דיברתי על זה עם ההורים שלי אבל הם אמרו שיחפשו קרוב אבל שום דבר לא בטוח מה אתם מיעצים לי לעשות או מה היתם עושים במצב כזה? תודה רבה מראש על העזרה!!!

duduamar

New member
מה יש לך לעשות?

דיברת עם ההורים שלך, ותקווי שאכן לא תתרחקו יותר מדי... בני כמה אתם? אם אתם לא ממש ניידים ותהיו רחוקים אז הקשר עדיין יהיה אפשרי, אבל הוא ידרוש הרבה יותר השקעה... אני מניח שזה בהחלט יהיה סוג של מבחן לאהבה שלכם. מנסיון - לא קל להתמיד ולהצליח בקשר מרחוק.

תגובה....

אני בת 21 והוא בן 23.... ויש לו בדרך כלל את האוטו של אבא שלו במשך השבוע, אבל גם ככה לא תמיד יוצא לנו להפגש ועכשיו זה יהיה קשה עוד יותר.... ונכון את צודקת ידרש הרבה השקעה של שנינו בקשר.. מקווה שהכל יסתדר בסוף!!!

s h i r a n 21

New member
מעיין...

כל עוד יש אהבה, הכל אפשרי, מנסיון... גם קשר מרחוק יכול לעבוד, תלוי עד כמה אתם באמת רוצים ומתכוונים להשקיע, ואם לא יילך אז כנראה שהאהבה שלכם לא הייתה מספיק חזקה. שיהיה המון

duduamar

New member
אני גבר גבר !! תתנצלי ../images/Emo46.gif

שיהיה בהצלחה וגם אני מקווה בשבילכם

mayane21

New member
תודה לכם....

אתם צודקים וזה מעודד לשמוע את מה שכתבתם....

abcd80

New member
קשר במרחק יכול לעבוד

כבר היו לי כמה קשרים כאלה והם נגמרו לא בגלל המרחק. אני לא חושבת שצריך להילחץ מזה.. כמו שאמרת הקשר שלכם חזק וטוב רק שתצטרכו קצת להשקיע בנסיעות והקצאת זמן לזוגיות שלכם.

abcd80

New member
אפשר להתמיד בקשר מרחוק

אם רוצים באמת ומוכנים להשקיע. מנסיון.

אליסון

New member
מנסיון

אישי שלי , זה הצליח ףאומנם לא קל אבל הצליח וזה הופך את הגעגועים לחבלז השאלה בני כמה אתם ומה המרחק ביניכם? וכמה ניידים

אהבה מעל הכל

אם הקשר הרגשי ביניכם טוב, אפשר להתגבר על כל הקשיים הטכניים. השתדלו לשמור על קשר טוב ככל האפשר, טלפונים, מכתבים, אימייל ולפעמים פגישות בעיר ולפעמים בבית. בעתיד תוכלו לעבור לגור ביחד או קרוב. בעתיד גם פחות תצטרכו להשקיע זמן בעבודה, וגם תוכלו לקנות מכונית. אפשר גם לנסוע באוטובוס.

duduamar

New member
מנסיון (כאוב) -

Love is not always enough. לפעמים גם אם ישנה אהבה הקשר נכשל... זה אמנם מפוצץ כמה קלישאות, אבל - החיים קשים... הייתי בעבר בקשר שבו היתה אהבה אבל כל הנסיבות מסביב פשוט לא אפשרו את הקשר, והוא התפוצץ ונקטע.

אם האהבה מספיק חזקה

כמעט תמיד אפשר להתגבר על המכשולים האחרים. אהבה בין חברים נובעת בעקר מהתאמה. כשמוצאים אדם שטוב בשבילנו באישיותו, רוצים לעזור לו, ואם הוא אוהב אותנו, ירצה לעזור לנו. מערכת יחסים בין אנשים מאפשרת לתמוך ולעזור ובכך מגנה עלינו מפני זרים, סכנות, רעות וקשיים. יש גם אהבה, הנובעת מקרבה, כמו אהבת משפחה. אם, הדואגת לבנה, תעשה כמעט הכל כדי לעזור לו ולהיות אתו בקשר.

duduamar

New member
מסכים

ובעיקר מסכים עם ה"כמעט תמיד", שפירושו - לא תמיד. אהבה מאוד חזקה אבל יש דברים חזקים ממנה.

דבר שיכול להתגבר על אהבה

הוא התנהגות רעה של אחד הצדדים בקשר. אם אדם למשל מכה, צריך לעזוב אותו; אבל גם על זה אפשר להתגבר. הוא יכול לעבור טפול פסיכולוגי, שימנע את אלימותו, ואחר-כך יוכלו לחזור לקשר.

כמה דברים

חשוב שגם בשבועות עמוסים תקפידו לפנות לעצמכם זמן שמוקדש אך ורק לזוגיות שלכם. למשל: שיחת טלפון, מפגש קצר או להיות ביחד בסוף השבוע. העומס לא נגמר ולא נעלם אף פעם. זה דבר שצריך ללמוד להתמודד איתו. לגבי מעבר לעיר אחרת, במיוחד רחוקה, הרי שזה משפיע על הקשר מאוד: נפגשים פחות ומנהלים את הקשר הרבה יותר בטלפון. עדיין, תצטרכו למצוא זמן משותף לשניכם בו תוכלו להיפגש. תצטרכו לעשות לעצמכם סדר עדיפויות וראות מה חשוב לכם, כל אחד בחייו, ועד כמה. אם הזוגיות שלכם חשובה לכם אתם תוותרו על דברים אחרים לטובתה (אני לא מדבר על וויתור מוחלט). לסיום: אין אוטו הוא לא תירוץ או סיבה בגללה לא נפגשים. הייתם יכולים להיות ביחד אחד אצל השנייה (לישון אצלו או אצלך יחד)

למעלה