שלום לכולכם

שלום לכולכם

מבקשת לשמוע מניסיונכם אם הילינג תורם בטיפולי הפרייה. אנחנו זוג המנסה (ולצערינו לא מצליח) להביא ילדים קרוב לשנתיים. מדובר בשילוב של בעיות (זרע + בעיה גנטית שלי) האם יש בכוחו של ההילינג לתרום או לשפר סיכויי הצלחה של טיפול? האם אתם מכירים דרכים אלטרנטיביות נוספות שכדאי לנו לשמוע עליהם? תודה תודה תודה

שלום יקרה

אני אישית עושה עכשיו תזה בנושא. אשמח לדבר איתך ולהיעזר בך בתזה שלי ואולי לתת לך ממעט הנסיון שיש לי. אני מאמינה שבכוחה של הרפואה ההוליסטית לעזור ב-הח-לט. לא בטוח שהילינג, זה תלוי בנטיות שלך כבנאדם. אשמח מאוד לעזור לך, ואם את מהאיזור אולי אני אזמין אותך לכוס קפה ונקשקש קצת... את מוזמנת לפנות אליי במסרים. בהצלחה לך!

שלום לך

כמו עומר, גם אני יודעת בוודאות שרפואה הוליסטית מסייעת בבעיות פיריון. ברפואה ההוליסטית קיימות טכניקות ריפוי שונות שמסייעות בפתרונות שונים לעיתים המחסום הוא לחץ לעיתים המחסום הוא פחד לעיתים המחסום הוא בעיות בריאותיות בכל מקרה הנפש והגוף קשורים ומחוברים כאן והטיפול הנכון הוא זה שמתייחס לשניהם ומרפא את שניהם. לא רק את הסימפטום אלא גם את המקור לבעייה. אני ממליצה לך לפנות למטפלת שאת מתחברת אליה, ולבדוק את שורשי הבעייה, מאיפה היא נובעת, מה גרם לה, ולנסות ולרפא מהשורש. אשמח מאוד לסייע לך בעניין זה. בברכה הילה של אש

אני עונה כאן ברגשות מעורבים

כי אני עשיתי הילינג למטופלת שהייתה בתהליך של טיפולי פוריות, היה לה בעיה להיכנס להריון וכל הטיפולים שהיא עשתה בסוף ילדה אחת, וכשהיא רצתה אחרי כמה שנים ללדת שוב, הבעיות חזרו, היא הגיעה אלי ועשיתי לה טיפול שכמובן לא התמקד ברצון שלה להיכנס להיריון, 10 מפגשים ולאחר זמן קצת נכנסה להריון והיום יש לה תאומים
עכשיו למה רגשות מעורבים? הטיפול היה בהרגשה שהיא לא ממש מיישמת את מה שהביא הטיפול, האם התת מודע היה חזק עד כדי כך שלמרות שהיא לא טיפלה בבעיות הריגשיות שלדעתי גרמו לבעית הפוריות? יתכן מאוד, לכן אני מאמין שטיפול הוא לא מזיק ובהחלט יביא כנראה לתוצאה כלשהי. אגב אני גם מאמין שמספיק לטפל בבן/ת זוג אחד ללא צורך בשני, משום שזה ישפיע גם על השני שלא מטופל, אבל מומלץ שגם הבן/ת זוג השני יגש לטיפול אך אצל מטפל אחר, זה יצור חיזוק חיובי לטיפול. כמובן הכל דעתי האישית, וצריך לבחור מטפל/ת לפי הרגשת המטופל בלבד, בהצלחה.

נועם@בת

New member
הילינג עוזר, השאלה אם הוא עוזר

באופן ממוקד לכניסה להריון? קשה לתת על זה תשובה חד משמעית. כמו שאלרונד סיפר, המטופלת שלו נכנסה להריון, אבל זה היה בIVF. אי אפשר לדעת אם הטיפול הוא זה שעזר. גם המטופלת שלי באותו סטאז' נכנסה אחרי כן להריון, לא מיד אבל גם לה יש תאומים. הילינג עוזר לך להתמודד עם בעיות גופנפש. הוא עוזר לך להסיר חסימות שנוצרו בגוף שלך עם השנים. אני אומרת "עוזר לך" כי, לשיטתי, לא ההילר מרפא אותך הוא רק עוזר לך למצוא את כוחות הריפוי בתוכך. זה לא שהבעיה הגנטית שלך תעלם בעקבות הטיפול, אבל בהחלט יש סיכוי שהגוף יתחזק, שמשהו בבפנוכו שלך יהיה מוכן יותר וישתף פעולה יותר עם הטיפול. אגב, לטיפול בבעיות זרע שווה לנסות דיקור אצל מי שמתמחה בזה. נועם

למעלה