שלום לכולכם...

ורד18

New member
שלום לכולכם...

מה נשמע כולם??? אני חזרתי ביום חמישי מטיול מדהים של חמישה ימים של בית ספר לאילת ומצפה רמון (כיתה י"ב) וממש נהנתי היה לנו פול אטרקציות: מסיבה על אונייה, מסיבה בחוף וויליג´, טיול גמלים, סנפלינג, קריוקי וטיול ג´יפים, היה פשוט מעולה וממש נהנתי. אתמול נסעתי לשינקין ולתל-אביב בכלל עם חברה שלי ופספסנו את הרכבת האחרונה לחיפה כנעט נתקענו בתל-אביב במזל תפסנו אוטובוס לחיפה ברגע האחרון, אבל בכל אופן לא מצאתי תחפושת ואני במצב אנוש ובבקשה תציאו רעיונות לתחפושות מקוריות וקלות להכנה!!!

MadonnaFan

New member
לכולם פה יש בתי ספר מאגניבים חוץ

ממני??? אוף!! בכל מקרה... אני שמחה שנהנית! וכרגיל, יותר שמחה שחזרת...:))))) ספרי לנו למה התחפשת- אם התחפשת בסופו של דבר... אצלי בבצפר כולם חשבו שאני אתחפש למדונה, אבל לא עשיתי את זה... טראשי.:)

ורד18

New member
אז ככה...

נורא רציתי להתחפש למדונה אבל לא מהשנים האחרונות אלא מהקליפשל lucky star והשנים הראשונות אבל החלטתי לדחות את זה בשנה כי לא היה לי זמן להכין, בסוף מצאתי בבית בד כסף ממש מחריד שנשאר לי ממשהו שעשיתי בכיתה י´ בצופים ותפרתי ביום שבת בלילה חצאים וגופייה וזו לא הייתה ממה תחפושת סתםבגד מאד נוצץ. אבל היו אצלנו בבית ספר תחפושות ממש ממש מגניבות!!! אם תרצו אשמח לספר לכם. איך עובר עליכם פורים עד כה??? לי יש פול לימודים! תהנו ממה שנשאר ממנו ותתפללו שתיהיה שביתה שעתיים ראשונות יום חמישי!!!

MadonnaFan

New member
חחח, אני לומדת שלוש שעות ביום חמישי

... לי אין כמעט לימודים... כלומר יש, אבל אני לא ממש- אר- מתחייחסת אליהם...:)) אבל לא הרבה. אשמח אם תספרי לנו איך עבר עלייך פורים... אני התחפשתי לשדונית עם חברה שלי- לא מקורי במיוחד אבל זה מה יש... לא היה לי כוח ליותר מזה...
והיה ממש מאגניב. מישהו מבית- הספר שלי התחפש לאלביס... ממש השקיע... היה קורע LOL... הוא למד בעל פה שיר של אלביס ושר אותו עם גיטרה על הבמה...:)) ואז חזרתי הביתה לשמוע מדונה!! אני פשוט לא מסוגלת בלעדיה כמה שעות רצוף...

ורד18

New member
כמה דברים

דבר ראשון בקשר ליום חמישי אם יש שעתיים ראשונות שביתה אני מתחילה ללמוד בשעור חמישי כי שלישית רביעית גם ככה חלון במערכת שלי ואז אני לומדת שעתיים שוב חלון ועוד שעתיים- בקיצור אני לא ממש לומדת וגם ככה אני אצטרך לעזוב את בית ספר קודם כי אני צריכה להיות ב-18:00 בירוחם וזה די חור וגם ממש רחוק מחיפה. חוצמזה הכל טוב בינתיים ואני נהנת מהחופש ממש כיף לא לעשות כלום למרות שמחר יש לי שלוש שעות מתמטיקה השלמות ואחר הצהריים שיעור פרטי בפיזיקה (מגעיל) אבל זה ממש לא מעניין! בקשר למדונה- ביום ראשון יצאתי למועדון ויש כמה אולמות, באולם אחד שהוא יותר מוזיקה של mtv ושנות ה-80 היו ממש הרבה שירים של מדונה כמו: like a prayer, la is labonita, holiday ועוד וכל פעם שהשמיעו שיר שלה אתם הייתם צריכים לראות איזו נהירה עצומה הייתה מכל שאר האולמות לאולם ההוא כדי לרקוד! היה ממש כיף!!! בקיצור תהנו מהמשך חופשת פורים שלפי דעתי קצרה מדי!! אז ביי ביי!

למעלה