שלום לכולכם

yisrael

New member
שלום לכולכם

אני מסתובב בניכם כבר זמן מה ועוקב אחריכם בעניין רב וגם... כמדור לחיפוש קרובים (קרוב משפחה של חנה (של ליאור), חיים וטוב. את התהליך האישי שלי עברתי די מזמן ולמרות זאת, אני עדיין עובר אותו כל יום. פעם חשבתי שבאיזשהו שלב אגיע למנוחה והיום ברור לי שכנראה אמשיך להתחשבן עם אלוהים לתמיד. הלואי והייתי יכול לתרום משהו מנסיוני אבל נראה לי שזהו תהליך כל כך אישי שנגזר על כל אחד לעבור בעצמו. שבוע טוב לכולכם, שמח להיות חלק מהמועדון הייחודי הזה. ישראל

טוב

New member
"בא בשלום, נפתחות חצרות" (הדודאים)

שלום שלום. כייף שבאת. אז הנה החצר שלנו נפתחת בפניך. (למה דווקא חצר? כי בקונוטציה חסידית, זה מקום של שייכות ומשפחתיות). אז אני מקווה שבאמת תרגיש שייך, ומשפחה כבר יש לך. (אמנם הצלחת קצת להרגיז אותי, אבל על כך במסר האישי.) ואלי- תן לבן-אדם כבוד. מגיע לו. הוא מהיוצאים הוותיקים פה בפורום.

yisrael

New member
"הסיפור"

לא יודע האם "הסיפור שלי" יכול לעניין משהו והאם משהו בכלל נתקל בספר. לפי המהירות והחיוניות שהדברים מתרחשים כאן, זה אולי כבר לא רלוונטי. או שלא ?! מה דעתך ?

בטח יעניין!

אני בטוחה שכל הספר יעניין את הקוראים כאן, אם הם לא קראו אותו עדיין. אני נהניתי מאוד לקרוא אותו. (כמובן שיותר נהניתי לקרוא את הסיפור שלך ושל אחותך כי אתכם אני מכירה ואני מרגישה קרובה יותר לסיפור.)

היי, קרוב משפחתי

איזה כיף שמצטרף לפה עוד אחד מהחמולה. בסוף יגידו שהשתלטנו על הפורום. מקווה לראות אותך יותר (גם בחיים האמיתיים) חנה

adam222

New member
לצערי (ולמזלכם) אין לי!

כל מי שיש לי בעולם הזה זה חברים טובים כגון אלה שמידי פעם בפורום ומה.ל.ל ועוד חברים מפה ומשם שזה בעצם התחליף ה"זול" למשפחה אמיתית ותומכת :) ואני לא אומר זאת מכיוון הזילזול אלא ההפך הוא הנכון, אני אוהב את חברי כאילו הם משפחתי וזה הדדי. אך יודה כל אחד מכם שאין זה אותו דבר, דם זה דם ואף-על-פי-כן רוצה אני לומר שבמשך השנים מצאתי חברים שהם יותר מדם! <קצת נרגש, אפוף זיעה קרה>

haimcn

New member
תחליף זול ../images/Emo130.gif או משפחה ../images/Emo24.gif

אין ספק שדם זה דם. אך ככל שיהיה זה תחליף זול... אני חושב שכולנו שמחים להיות כאלה...

אלי פלס

New member
הלו ר´ ישראל...

טוב פקדה עלי להתייחס אליך יפה אז... שלום לך וברוך בואך לפורום... תתרווח לך, תחלוץ נעליים ותיכף יגיע אבי דדון להכין לך קפה...

avidadon

New member
איך ידעת שאני אבוא?

אבל ממתי אני מוזג קפה? חשבתי שזה תפקידה של שחף... או שקודמתי בתפקיד? בכל אופן אל תשכח לשים טיפ
אבי

yisrael

New member
עולם הפוך

שלום ר´ אלי, לזה אני קורא עולם הפוך - האחיינית הקטנה והצעירה שומרת עלי. אבל ככה זה אצל היוצאים בשאלה - שום דבר לא קדוש אצלם. נו טוב... שיהיה, אני כבר מרגיש בנוח אם כי אתם קצת מהירים מדי לגב הכפוף שלי. להתראות, ישראל

אלי פלס

New member
עולם הפוך...?

מה עולם הפוך? אתה כבר זקן וקשיש... אחייניתך היא עלמה צעירה שכוחה במותניה והיא שומרת עליך... עוד מעט היא גם תכניס אותך לבית אבות...
אגב, בן כמה אתה? אלעק גב כפוף...

למעלה