שלום לכולכם

גיל1971

New member
שלום לכולכם

אני כל יום נכנסת לפורום לקרוא ולשמוע מה מתחדש, לומדת מעצות של אחרים ומחכימה בקיצור משתתפת שקטה. זוהי הודעה שניה שאני שולחת בתקווה להתיחסותכם. אני רוצה לפתוח בסדנאות שונות להורים ולילדים ולכן אני מנסה קודם לברר מה הכן מעניין אתכם ההורים. מצורף שאלון אשמח עם תוכלו לענות ולשלוח לי אותו למייל המייל שלי [email protected] תודה ויום טוב אילנית

אמברון

New member
אילנית שלום ../images/Emo140.gif

אני אענה על גבי דפי הפורום ברשותך. אני חושבת שסדנאות להורים וילדים הם רעיון מצויין - בעיקר למי שלא מסוגל לעשות את זה לבד. אני, באופן אישי (ורק אישי), לא הייתי מוציאה כסף על משהו שאני יכולה לעשות לבד עם הילדים. משחקים ביתיים אפשר להכין מכל דבר וכך גם יצירה משותפת, פעילות מים או whatever. אני מציעה לך לכוון מעט יותר גבוה ולהציע משהו שקצת קשה להשיג ולעשות לבד. לא ישמח אותי להוציא דרדק זב חוטם ביום גשום לשעת יצירה מחוץ לבית. מלאי סביר של צבעים, ניירות, מדבקות או חומרי יצירה אחרים טובים מספיק לכל אחד. צריך ערך מוסף ואת זה את לא משווקת כרגע (מלבד, כנראה, אישיותך המלבבת וחברתך הנעימה
).

גיל1971

New member
אמברון שלום

נכון שמשתמע מהדברים שזו יצירה שאפשר לעשות בבית לבד ולמה להוציא טת הילד החוצה אשמח לשוחח עימך ולהסביר את כוונתי 050-6984002

למעלה