שלום לכולכם

מעורפלל

New member
שלום לכולכם

פעם ראשונה שלי כאן. אני נשוי כרגע אבל זה לא צפוי להאריך ימים. אתמול אמרתי בפעם הראשונה את מה שאני חושב הרבה זמן. היא בכתה. היה לי עצוב. אני פוחד. אני מאוד אוהב אותה כאדם אבל אני חושב שהזוגיות בינינו נגמרה. אני כל כך לא רוצה לפגוע, לא בה ולא בילדים. אבל אני מרגיש שאם אני אשאר זה אומר שאני אוותר על עצמי לגמרי. אני מניח שכולכם חוויתם/ חווים דברים כאלה. מה עדיף? ללכת עם הלב ולעזוב? להישאר ולהרגיש תקוע? עד עכשיו זה היה בידיים שלי. עכשיו כשהיא יודעת מה אני חושב, גם היא יכולה לקבל החלטות. האם אני אתחרט על זה? כל כך הרבה מחשבות לא קלות. פחדים. צלילים מן העבר. מה יהיה? מעורפל, כנראה. אשמח לשמוע איך זה היה אצלכם. בתודה גדולה מראש.

אם נשאר שם משהו בלב

אם נשאר שם משהו בלב ואם בכל זאת יש אהבה הייתי ממליצה לנסות ולעבוד על הזוגיות. לפרק משפחה זה תהליך קורע. הייתי ממצה את כל התהליכים לפני זה על מנת להציל את הקשר. אף אחד לא יוכל לתת לך תעודת ביטוח לגבי כל כיוון שתבחר ולכן חשוב מאוד להיות שלם עם ההחלטה (דבר שגם יתן לך כח להתמודד עם המשך הדרך). שיהיה

שלום גם לך

מתגרשים שמרגישים "מוות בנשמה"..שאין מקום אחר וצריך לצאת מתוך ארון הקבורה שניקרא נשואים. לא מתגרשים כאשר יש אהבה אל בת הזוג כי חסר משהו בזוגיות. עובדים על זה. קח פסק זמן ותעבוד על הזוגיות שלך שום דבר לא מחכה בחוץ חוץ מתהליך הרס שיביא איתו המון כאב לכל הנוגעים למשפחתך. אם יש אהבה אליה כאדם..אז יש כוחות גם לשמר את הגחלת. זה עבודה קשה אך מאוד כדאית לאורך זמן. מה קורץ לך בחוץ?

ים שקט 34

New member
זוכרת

את הפעם הראשונה שבה "קראנו לילד בשמו". הרגשנו שנינו תחושה דומה לזו שאתה מתאר והיינו מבוהלים. אחר כך הבהלה פחתה והמשיך להיות לא טוב יחד. לאחר מספר חודשים החלטנו להפרד לתקופת ניסיון. הלכנו למגשרת (פעם אחת) והשלמנו את ההסכם לתקופת הפרידה והגרושים - אם יהיו. לא מיהרנו להחליט. היתה לנו תקופת מבחן שהבהירה מה צריך לעשות. אם הכבוד ההדדי והקשר החברי נשמר, התהליך פשוט הרבה יותר. בהצלחה בכל דרך שתבחר.

למעלה