שלום לכולכם!

DOCTOR ROBERT

New member
שלום לכולכם!

מישהו קרא את "בשורות טובות" שלו ושל ניל גאימן? ספר שווה.

Gdil

New member
אה..לא נראה לי שמישהו שמע על זה פה.

מישהו?? לא, כנראה שלא.

מ א ג ר ט

New member
לא שוב!!!!

כל פעם Zה קורה לנו! אני משתגעת! באים אנשים ומספרים לי על ספר שבאמת אף אחד לא שמע עליו עד עכשיו....אני מתחילה לחשוב שאולי יש עוד ספרים שלא ידעתי על קיומם... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=509&msgid=61032966 אני חמושה בחיפוש מתקדם!!!

Gdil

New member
אין סיכוי

ציניות? אנחנו? קוראי פראצ'ט ציניים? לא נראה לי. אל תדאג, זה ייפסק בקרוב.

אה, כן, נראה לי שקראתי פעם

ספר גרוע נורא! בכלל כל הספרים של טרי פראצ'ט גרועים, הוא סופר נוראי, קראתי ספר אחד שלו והשתעממתי נורא.

DOCTOR ROBERT

New member
הבנתי, לא מקבלים חדשים!

מה אכפת לי, גם ככה זה הספר היחיד שלו ששווה משהו!

Nogmor

New member
חייב לומר

שזה באמת ספר גרוע, כאילו, מי לעזעזל אוהב הומר שחור שעושה צחוק מהעולם ומדכא וכל כך מלנקולי? יאללה אנשים, אין לכם משהו יותר טוב לעשות?

smadarbi

New member
תראו איך הברחתם אותו!!!!

הוא חושב שאנחנו באמת אנשים לא נחמדים עכשיו!!!

חחחחחחחח תרגע...

כל ישראל אחים!
לא, אבל רציני... זה כמו להיכנס לפורום כלבים ולהגיד "שמעתם? יש כזאת חיה נורא חמודה, קוראים לה כלב!". וזה פשוט קורה כל הזמן שאנשים כאלה נכנסים. אז אל תיעלב אם אתה מקבל תגובות ציניות... או, כמו אחד ממיליון הדברים שנטע אומרת, קח פרח!
אם אתה אוהב פראצ'ט, תישאר איתנו, אומנם אנחנו קצת מופרעים, אבל תתרגל

Nogmor

New member
אני מצטער...

אבל אדם שמגיע לפורום ספרי פראצ'ט חייב להיות מוכן מראש ולדעת לאן הוא מגיע. כאן, אנשים לא כועסים, לא רבים, לא מקללים.. אנחנו פשוט.. סרקסטים וצינים. זה יותר טוב, או לפחות, יותר נחמד מאשר לומר את הברור מאילו.. הרי, ממתי אי פעם מישהו אמר את הדבר שמול העיניים שלו? לא יותר קל לרדת לחיים של מישהו ולגרום לו כאב ראש בנסיון להבין את פשר המילים הגבוהות שנזרקות אליו ממישהו שלא רק חושב, אלא יודע שהוא יותר טוב ממנו? And in English for hard of understanding, if you see a small square box running towards you, either run, or pray to one of your gods that if you DO get eaten, at least give the thing some bad indegestion.

DOCTOR ROBERT

New member
אני לא מסכים.

ציטוט: זה כמו להיכנס לפורום כלבים ולהגיד "שמעתם? יש כזאת חיה נורא חמודה, קוראים לה כלב!". לא נכון. מניין לי לדעת שדווקא הספר הזה הוא ספר ידוע? הרי לא כל הספרים של סופר מסויים ידועים באותה מידה. חבל סתם להבריח אנשים.

Athaclena

New member
המממ... אני לא מסכימה.

בוא ניקח דוגמא מוקצנת: אסימוב. אם היה פורום אסימוב עוד היה איכשהו סביר להניח שלא כולם שמעו על כל הספרים שלו, כי הוא כתב מאות ספרים. אבל זה פראצ'ט. הוא כתב אולי אולי 50 ספרים, ולפחות 30 מהם הם בסדרת עולם הדיסק. הספר הבודד הכי חשוב (לא אמרתי הכי טוב!) וידוע ומפורסם הוא בשורוטובות, ולדעת רבים זה גם הספר הכי טוב שלו. ואנשים ששורצים בפורום כלשהו נוטים להיות בגדר מעריצים ולא סתם חובבים - בפורום של אסימוב אני אצפה מאנשים להכיר את רוב הספרים שלו. אם לא כל הפורום אז לפחות חלק. אז כן - כולנו מכירים את הספר וחלקנו אוהבים אותו מאוד. וברוך הבא, ואתה מוזמן להשאר ולהתווכח על שאר הספרים (בשורוטו הכי טוב, אולי. אבל השאר לא שווים?? prepare to fight for your life!
)

smadarbi

New member
אני דווקא מסכימה עם החדש

כשנכנסים לפורום כלשהוא פעם ראשונה לא תמיד יודעים מה הטווח הכרות של המשתתפים בפורום עם הנושא ועד כמה האובססיה עמוקה- חוץ מזה מהדברים שלו הבנתי שהוא לא קרא הרבה ספרים שלו והתענין ספיצפית ס"בשורות טובות" חוץ מזה כמה פעמים אני ועוד אנשים שאלנו עם מישהו קרא ספר מסוים כדי לקבל חוות דעת עליו?

הע... בוא נדבר על כוס קפה

חלאס... אנחנו פראצ'טיסטים, אנחנו ציניקנים, בין השאר, עשינו בדיחה. בשורוטו זה הספר הכי מפורסם שלו, הוא כ"כ מפורסם עד שאפילו אנשים שחושבים שהוא סופרת אמריקאית מכירים את הספר, נוסף לכך שגם ניל גיימן חתום עליו וגם לגיימן יש מעריצים בלי עין הרע. די, נמאס מכל הקטע הזה... סתם ניטפוקים. או כמו שנאמר "תישאר, ויימס מכינה קפה ממש טוב, כמעט לא מרגישים את קליפות הביצים... או את הקפה"

TheBursar

New member
עד שויימס תראה מה שכתבת ואז אתה

תרגיש את הקפה בצורה מאוד חמה וכואבת...

למעלה