שלום לכולכם.

תמיר1991

New member
שלום לכולכם.

כידוע לחלקנו, יתקיים בקרוב יום עיון בחיפה, בנושא ציונות. אסף יידע אותי לא מכבר בנושא, וביקשתי להירשם ליום, אך פאבל פוקס הודיע לי שאיני מוזמן. אני מוחה על החלטה אנטי-דמוקרטית זו שנובעת ממניעים של שנאת חינם עיוורת של פאבל אלי. תמיר.

FuxPavel

New member
קודם כל זה פבל ולא פאבל../images/Emo13.gif

אני לא שונא אף אחד במיוחד כשלא משלמים על זה. אם תרצה לדבר בנושא אתה מוזמן במקום לקלל אותי, אם תמשיך אני אפרסם את השיחה שבה קיללת אותי בכל דרך אפשרית. שיהיה לך יום נפלא, פבל.

תמיר1991

New member
קיילתי אותך בכל דרך אפשרית?

אתה מוציא את דיבתי. תעתיק לכאן הכל, מי שקילל זה אתה. אתה זה שלא מזמין אותי כי תפיסתי נוגדת את שלך ובגלל שנאת חינם. תמיר.

תמיר חברי, כפי שהבנתי שזה יום עיון

סגור והוא במיוחד רק לחבריי תא חיפה... ויש רק רשימת אנשים מצומצמת שמוזמנים... חוץ מזה ונגיד וזה נכון שאתה קיללתה אותו ושיקרתה נגדו ולא התנצלתה עוד על זה אז באמת אין סיבה שהוא יסכים שתבוא ליום עיון....

תמיר1991

New member
לא קיללתי ושיקרתי נגדו, הוא משמיץ.

אם מישהו קילל זה הוא. ואני יודע שהוא סגור, אבל אסף יידע אותי על קיומו והמליץ לי להגיע ולהירשם. מה אני אמור לחשוב כשלא רוצים אותי אחרי שיידעו אותי על זה? תמיר.

Sashka7

New member
אני דווקא שמעתי מזגריזק שיום עיון

זה פתוח לכל חברי הנוער אך מאורגן קודם כל לחיפאים. האמת היא שגם תיכננתי להגיעה, אך לפי מה שאני מבינה עכשיו - כנראה שלא אהיה שם כי זה רק לנוער שינוי מחיפה! חיפאים- תהנו ביום עיון המצומצם שלכם!!! אמור להיות מעניין שמה...

asafz8

New member
סושקה היקרה!

יום העיון פתוח למספר מצומצם של 20-25 אנשים. זוכרת מה היה בהרצליה שנסעו לירושלים? משהו בסגנון. כמו כן, אבקש להבהיר בפעם האחרונה (אני מקווה) אני לא אחראי על המוזמנים, פבל אחראי על הענין הזה וניתן ליצור עמו קשר ולהרשם טלפונית. אני אחראי על המרצים פבל על המוזמנים, לתלונות על המרצים תפני אלי. על המוזמנים- אני לא הכתובת. יום טוב

תמיר1991

New member
כך זה כשאני מתנגד לפאבל אידיאולוגית

אין מה לעשות, חלק לא יכולים לשמוע דעות שונות משלהם, ואני הרי פוסט-ציוני אפס, אידיוט ומתלהם אז אין לי זכות להגיד את דעותי... תמיר.

תמיר אתה לא אפס ואתה לא אידיוט

מתלהם לפעמים זה נכון.... אני בכל מקרה אנסה לשכנע את פבל להזמינך ליום עיון זה.

מוזר שדווקא הבן אדם שהכי צריך להיות

ביום עיון הזה (והכי יכול לשפר אותו) לא מוזמן. זה לא עוזר (לנסות) לשכנע את המשוכנעים.

למעלה