שלום לכולכם

tamar bar

New member
תודה גם לך נוני

גם לחזור על דבריי חברים מחזק ואני מודה לך על כך. שאלה... כיצד מגיבים המורים בבית הספר כאשר במשך 4-5 חודשים שבעצם לא לומדים למרות נוכחות בכיתה? ז"א מבחנים, שיעורים ושאלה נוספת...אוי איזו נודניקית אני....איך מרגישים ביום הראשון כשמגיעים למקום חדש בכיתה ולא מבינים אף לא חצי מילה...איך הילדים התנהגו איתם ובכלל?...כמובן שהשאלה נכונה לכל גיל כאשר לא היתה לכם שפה כלל

noni2222

New member
בקשר לבית ספר

כשהייתי בגיל של הבת שלך המורים עזרו לי.. לא הפריע העובדה שלא עשיתי שיעורים.. והם היו מאוד תומכים... הפעם זה קצת שונה אני מבינה את השפה ודורשים לעשות שיעורים.. אני חושבת שאם לא מדברים את השפה את המורים מנסים לעזור. בקשר למבחנים - בקשר לבת שלך זאת לא בעיה אין הרבה מבחנים בגיל הזה.. בקשר לבן שלך יש המון מבחנים אבל אני לא חושבת שהוא יצטרך לעשות, לפחות לא בהתחלה.. תבררו על בתי ספר אם תוכנית שדומה לesl וזה יכול מאוד לעזור.. ותיזכרי עד כמה שלך קשה יכול להיות שלילדים שלך יהיה יותר קל.. לילדים קל ללמוד שפות (מניסיון..). אצלי בבית ספר לא דרשו שיעורים ומבחנים (כשהייתי בכיתה ב' ונסעתי לאוסטרליה) אבל דאגו לשתף אותי מבחינה חברתית... גם המורים וגם הילדים.

למעלה