שלום לכולכם

שלום לכולכם

ראיתי בגלריות שלכם מזרן מתגלגל שבתוכו אפשר לשמור את חלקי הפאזל . מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר איך עובדים עם המזרן הזה , אפה אפשר לקנות כזה דבר , וכמה בערך זה עולה? ועוד שאלה, הדבקתי פאזל על קרטון ביצוע , יש צורך גם על הפאזל עצמו למרוח משהו לפני המסגור שלו? תודה מראש

Puzzluna

New member
תשובות...

לגבי המזרון המתגלגל השימוש הוא פשוט מאוד... פורסים אותו ומרכיבים על הריבוע המסומן במרכז. כשרוצים להזיז פשוט מגלגלים אותו על גליל הקרטון כאשר שכבת גלגול ראשונה היא של לבד בלבד. מצורף קישור... אין צורך למרוח כלום על הפאזל לפני המסגור.

תודה רבה ועוד שאלה אחת

מישהו ממכם יודע אם יש מסגרות עגולות לפאזלים? סיימתי להרכיב פאזל עגול של 500 חלקים ואין לי מושג איך למסגר אותו.

slarti

New member
לתשומת לב - אפשר בקלות רבה

ליצור אחד בעצמך, שיעלה הרבה הרבה פחות... בחנות הפאזלים בדיזנגוף רוצים עבור שטיחון פאזל 290 (!!!!) שקלים - וזה שטיחון מהסוג הפשוט ביותר... אנחנו בנינו אחד כזה לבד (בקרוב נבנה עוד אחד, ונשתף את הפורום בתמונות). עלויות: - אחד צינור ביוב 4 צול - 32 ש"ח בהום סנטר (נכון לכרגע הרכיב הכי יקר - אנחנו עובדים על למצוא תחליף זול יותר - מספיק צינור קרטון פשוט - רק צריך למצוא :)) - לבד - בחנות בשם אבנט מול קניות איילון - 30 ש"ח למטר רץ (רוחב 1.80) - 1 על 1.80 מספיק בהחלט ליצור שטיחון ענק ביחד עם הצינור באורך מטר. - גומיות - בערך 2 שקל :)) סה"כ עלויות - 64 ש"ח לפני שקיצצנו בעלות הצינור. סה"כ זמן - בערך חצי שעה - שעה, כולל ניסור של הקצה של הצינור ביוב, גזירת הלבד, וציפוי הצינור ביוב בשכבת לבד שמודבקת אליו, כי הפלסטיק מאוד חלק אחרת (אבל התוצאה הרבה יותר איכותית מזאת שקונים ב-290 ש"ח). בקיצור - חבל לקנות. עוד יתרון ללקנות לבד - אפשר לבחור את צבע הלבד - אנחנו בחרנו לבד צהוב ולא ירוק, - הרקע הירוק, לדעתי, כהה מדי בשביל הרכבת רוב הפאזלים.

Disney Freak

New member
חבל שלא ידעתי על זה לפני שקניתי את

שלי
אומנם שלי עלה 209 אבל זה עדיין הרבה כסף...

מצטרפת ל- "חבל שגם אני לא ידעתי"

שזה כל כך פשוט לעשות אחד לבד.
לפני שקניתי את שלי. אולי כדאי להכניס לרשימת המאמרים בצורה מסודרת עם תמונות את תהליך ההכנה לבד של המזרון המתגלגל. כבר היו הרבה שאלות על זה, לא?

slarti

New member
אני מבטיח, ברגע שאני אזיז את התחת

העצלן שלי ואכין עוד אחד - לעשות כתבה מצולמת :) פשוט רציתי קודם כל לראות שאני מצליח לעשות אחד לפני שאני מתחיל בתהליך... :)

למעלה