שלום לכולכם

שלום לכולכם

נשלחתי הנה מטעם הבוס שלי שהגיעו לאוזניו שמועות על הצימעס שאתם עושים ממנו כאן.מעתה,שאלות,טענות,עצות וכו` יש להפנות אך ורק דרכי. העבריינים יטופלו בחומרה. כפתיחה,הרשו לי להודיע לשניים מליצני הפורום-GOVERNER וL7, לבל יתפלאו אם החל מהשבוע הבא ימצאו עצמם מפיחים בתדירות גבוהה במקומות ציבוריים.

באשר לך,מרשי מודיע כי

הוא מוותר על שירותיך,ומבקש להיות מיוצג מכאן ואילך ע"י עצמו. באופן בלתי רשמי,הפק הערב את המירב,שכן למחר מתוכננת עבורך מכת שלשול שתרתק אותך במשך כל היום לחדר צר ומחניק.בהצלחה!

Yahweh

New member
Dear Deputy, אל תשכח, briefing

בלשכתי בשעה 22:00 (שעון מקומי)...

הי שמעון, זה אתה?

קיבלת חתיכת קידום, אה? פעם אחרונה שנפגשנו היית ש.ג. ברקיע החמישי. תגיד, מה קורה עם פלתיאל? קיבל את הרכ-כרוב שלו בסוף? אתה יודע אם פצאל עדיין יוצא עם המכשפה הזאת, לילית? טוב, אני חייב לזוז. רק תגיד לבוס שלך שיזדרז קצת עם כל היום הדין הזה, כי אנשיפ פה מתחילים כבר לזלזל, ואפילו לפזול למתחרים. ואני לא מאשים אותם. איכות השרות שלכם לא משהו בזמן האחרון. נשתמע. ביי.

בּאהבה

New member
../images/Emo6.gifוואו הרסתם אותי

אהבתי את yahw שפתאום צץ משום מקום והצטרף לחאפלה... גאיוס- לאשכולות התהילה... לא? אחד האשכולות המצחיקים שראיתי!!! ועוד בלי להעליב!!! וואו איזה הישג!!!

אני רואה שגם ככה זה די שרשור אוף אז

אני מנצל להיפרד, אני אומנם לא כותב כאן הרבה כי לדעתי זה יותר מידי טירחה (קטע עמוק עם זה שלדעתי לא הייתי מרוויח כלום אם הייתי כותב, כי אני סתם אשקיע מעצמי וגם ככה יהיה מישהו שיכתוב פחות או יותר מה שרציתי לכתוב) אבל אני קורא כאן המון פאקינג המון אפילו שירשורי אוף מטופשים כאלה ובאמת שהיו קטעים שפשוט ישבתי וצחקתי מול המסך אז מאחר והפורום הזה היה חלק מהשיגרה שלי אני מרגיש צורך להיפרד ואני גם רוצה לפרגן לכמה אנשים אוקיי אז ככה (אני אתחיל עם האתאיסטים, לא משהו אישי) שייח- איש חכם, בעל הומור, פשוט כיף לקרוא את ההודעות שלך, מתווכח בנימוס לא מתלהם, פשוט כיף. אלכס- ילד חכם, יגיע רחוק, כבר כתבתי לך שאתה משתנה, חבל לי שזה לדרכים שאני לא אוהב יותר מידי (כבוד וכאלה) אבל זה החיים שלך ובחירה שלך אז אני באמת מאחל לך בהצלחה בכל דבר. טלמון- עוד בנאדם ענק, שבאמת הייתי רוצה להכיר יותר. גובי- היו קטעים שהערכתי והיו שכעסתי,זה לא ישנה כלום אבל אני אכתוב בכל זאת, מאמין שאתה חכם מאוד ורוצה מאוד להאמין שההתנהגות שלך כאן היא ממש מוקצנת ובחיים תכלס אתה לא עד כדי כך בוטה והכל, בכל מקרבה טוב שאתה כאן. מורידין, פריק ושאר האתאיסטים- תמשיכו לעשות מה שאתם עושים רק תהנו מזה. באהבה- איש טוב, מצחיק, חבל לי רק שאתה לא מסוגל להבין דברים מסוימים לא משנה כמה יטחנו לך אותם דק דק, אבל גם אותך אהבתי (תמיד כיך לקדוא הודעה שנראית ככה בעעעעע!!!!!!) דניאל בלס-גם איש חכם, מצטער שלא נעניתי להזמנה, לא היה לי זמן או רצון להיכנס לזה שוב. פגוש בדב- לדעתי המאמין המשכיל ביותר בפורום,(מעריך אותך גם על ההתעניינות בקסטנדה זה גרם לי לחייך),רק טיפ קטן, אל תיקח את הפורום יותר מידי אישי, אל תעלב מאנשים שאתה מכיר רק וירטואלית. צבי בראל- תודה על הספר, לא קראתי אותו ואני גם לא אקרא אבל עדין תודה על הספר . בועז, אייקיו150,אוריאל,וכל שאר המחבתים - תהנו... תמשיכו להעלות שוב ושוב את אותם נושאים כי חשוב שאנשים יראו שיש תשובות לטענות שלכם. נטלי- קשה לי להאמין שתראי את זה עם כל הלחץ והכל אבל הייתי חייב להקדיש גם לך כמה שורות, תמיד נשאר בקשר למרות הצבא ולמרות הפערים בתפישה, ואני כותב את זה כאן כי לדעתי הפורום הזה מייצג הכי טוב את מה שהפריד ביננו. זהו סיימתי היה לי כיף כאן העיקר שתמשיכו מה שאתם עושים כולם אפילו הניקים הפיקטיביים שמופיעים כאן מידי פעם עם יציאות מטורפות יותר או פחות. אה ודבר אחרון סגנו של אלוהים, עבדו עליך... הבוס שלך הוא פיקציה.

בעע, הלכה לי ההדגשה

אני מנצל להיפרד, אני אומנם לא כותב כאן הרבה כי לדעתי זה יותר מידי טירחה (קטע עמוק עם זה שלדעתי לא הייתי מרוויח כלום אם הייתי כותב, כי אני סתם אשקיע מעצמי וגם ככה יהיה מישהו שיכתוב פחות או יותר מה שרציתי לכתוב) אבל אני קורא כאן המון פאקינג המון אפילו שירשורי אוף מטופשים כאלה ובאמת שהיו קטעים שפשוט ישבתי וצחקתי מול המסך אז מאחר והפורום הזה היה חלק מהשיגרה שלי אני מרגיש צורך להיפרד ואני גם רוצה לפרגן לכמה אנשים אוקיי אז ככה (אני אתחיל עם האתאיסטים, לא משהו אישי) שייח- איש חכם, בעל הומור, פשוט כיף לקרוא את ההודעות שלך, מתווכח בנימוס לא מתלהם, פשוט כיף. אלכס- ילד חכם, יגיע רחוק, כבר כתבתי לך שאתה משתנה, חבל לי שזה לדרכים שאני לא אוהב יותר מידי (כבוד וכאלה) אבל זה החיים שלך ובחירה שלך אז אני באמת מאחל לך בהצלחה בכל דבר. טלמון- עוד בנאדם ענק, שבאמת הייתי רוצה להכיר יותר. גובי- היו קטעים שהערכתי והיו שכעסתי,זה לא ישנה כלום אבל אני אכתוב בכל זאת, מאמין שאתה חכם מאוד ורוצה מאוד להאמין שההתנהגות שלך כאן היא ממש מוקצנת ובחיים תכלס אתה לא עד כדי כך בוטה והכל, בכל מקרבה טוב שאתה כאן. מורידין, פריק ושאר האתאיסטים- תמשיכו לעשות מה שאתם עושים רק תהנו מזה. באהבה- איש טוב, מצחיק, חבל לי רק שאתה לא מסוגל להבין דברים מסוימים לא משנה כמה יטחנו לך אותם דק דק, אבל גם אותך אהבתי (תמיד כיף לקרוא הודעה שנראית ככה בעעעעע!!!!!!) דניאל בלס-גם איש חכם, מצטער שלא נעניתי להזמנה, לא היה לי זמן או רצון להיכנס לזה שוב. פגוש בדב- לדעתי המאמין המשכיל ביותר בפורום,(מעריך אותך גם על ההתעניינות בקסטנדה זה גרם לי לחייך),רק טיפ קטן, אל תיקח את הפורום יותר מידי אישי, אל תעלב מאנשים שאתה מכיר רק וירטואלית. צבי בראל- תודה על הספר, לא קראתי אותו ואני גם לא אקרא אבל עדין תודה על הספר . בועז, אייקיו150,אוריאל,וכל שאר המחבתים - תהנו... תמשיכו להעלות שוב ושוב את אותם נושאים כי חשוב שאנשים יראו שיש תשובות לטענות שלכם. נטלי- קשה לי להאמין שתראי את זה עם כל הלחץ והכל אבל הייתי חייב להקדיש גם לך כמה שורות, תמיד נשאר בקשר למרות הצבא ולמרות הפערים בתפישה, ואני כותב את זה כאן כי לדעתי הפורום הזה מייצג הכי טוב את מה שהפריד ביננו. זהו סיימתי היה לי כיף כאן העיקר שתמשיכו מה שאתם עושים כולם אפילו הניקים הפיקטיביים שמופיעים כאן מידי פעם עם יציאות מטורפות יותר או פחות. אה ודבר אחרון סגנו של אלוהים, עבדו עליך... הבוס שלך הוא פיקציה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifשוב!!! אין לי כח לסדר את זה

אנרואה שזה גם ככה שישור אוף אז אני מנצל להיפרד, אני אומנם לא כותב כאן הרבה כי לדעתי זה יותר מידי טירחה (קטע עמוק עם זה שלדעתי לא הייתי מרוויח כלום אם הייתי כותב, כי אני סתם אשקיע מעצמי וגם ככה יהיה מישהו שיכתוב פחות או יותר מה שרציתי לכתוב) אבל אני קורא כאן המון פאקינג המון אפילו שירשורי אוף מטופשים כאלה ובאמת שהיו קטעים שפשוט ישבתי וצחקתי מול המסך אז מאחר והפורום הזה היה חלק מהשיגרה שלי אני מרגיש צורך להיפרד ואני גם רוצה לפרגן לכמה אנשים אוקיי אז ככה (אני אתחיל עם האתאיסטים, לא משהו אישי) שייח- איש חכם, בעל הומור, פשוט כיף לקרוא את ההודעות שלך, מתווכח בנימוס לא מתלהם, פשוט כיף. אלכס- ילד חכם, יגיע רחוק, כבר כתבתי לך שאתה משתנה, חבל לי שזה לדרכים שאני לא אוהב יותר מידי (כבוד וכאלה) אבל זה החיים שלך ובחירה שלך אז אני באמת מאחל לך בהצלחה בכל דבר. טלמון- עוד בנאדם ענק, שבאמת הייתי רוצה להכיר יותר. גובי- היו קטעים שהערכתי והיו שכעסתי,זה לא ישנה כלום אבל אני אכתוב בכל זאת, מאמין שאתה חכם מאוד ורוצה מאוד להאמין שההתנהגות שלך כאן היא ממש מוקצנת ובחיים תכלס אתה לא עד כדי כך בוטה והכל, בכל מקרבה טוב שאתה כאן. מורידין, פריק ושאר האתאיסטים- תמשיכו לעשות מה שאתם עושים רק תהנו מזה. באהבה- איש טוב, מצחיק, חבל לי רק שאתה לא מסוגל להבין דברים מסוימים לא משנה כמה יטחנו לך אותם דק דק, אבל גם אותך אהבתי (תמיד כיך לקדוא הודעה שנראית ככה בעעעעעעע!!!!!!) דניאל בלס-גם איש חכם, מצטער שלא נעניתי להזמנה, לא היה לי זמן או רצון להיכנס לזה שוב. פגוש בדב- לדעתי המאמין המשכיל ביותר בפורום,(מעריך אותך גם על ההתעניינות בקסטנדה זה גרם לי לחייך),רק טיפ קטן, אל תיקח את הפורום יותר מידי אישי, אל תעלב מאנשים שאתה מכיר רק וירטואלית. צבי בראל- תודה על הספר, לא קראתי אותו ואני גם לא אקרא אבל עדין תודה על הספר . בועז, אייקיו150,אוריאל,וכל שאר המחבתים - תהנו... תמשיכו להעלות שוב ושוב את אותם נושאים כי חשוב שאנשים יראו שיש תשובות לטענות שלכם. נטלי- קשה לי להאמין שתראי את זה עם כל הלחץ והכל אבל הייתי חייב להקדיש גם לך כמה שורות, תמיד נשאר בקשר למרות הצבא ולמרות הפערים בתפישה, ואני כותב את זה כאן כי לדעתי הפורום הזה מייצג הכי טוב את מה שהפריד ביננו. זהו סיימתי היה לי כיף כאן העיקר שתמשיכו מה שאתם עושים כולם אפילו הניקים הפיקטיביים שמופיעים כאן מידי פעם עם יציאות מטורפות יותר או פחות. אה ודבר אחרון סגנו של אלוהים, עבדו עליך... הבוס שלך הוא פיקציה.

Governor

New member
דומה שלא נתן להדגיש מלים בשדה

הנושא, ובשדה "כתובות אינטרנט נילוות"...

Governor

New member
`דניאל בלס-גם איש חכם` ????

העיינת ב- Daniel´s Hall of Fame Quotes? שטויותיו מעוררות הפלצות מיעוטן כאן, הרב מצוי על ה- billboard שלו לו ערכת סקר - היית מוצא שאף אחד אינו מעריכו בחכם, פרט לבני המשקעים הדלוחים ביותר אשר בקרקעית הכור בחברתי, אלה אשר אפילו למטה מפתח נקוז הבוצה, דוגמת מצגר, איגנורנס, אוריאל, באהבה. אפילו רב המאמינים סבורים שהוא נפיחה, מבטן חמרמרה. הנה, בפורום "עצור, כאן חושבים", מס. 1364 ב- hydepark, משכנם של בני תורה אמיתיים, וחריפים - התעלמו ממנו כמי שמתעלמים מאדם שנפח בצבור ולא שלט על סוגריו (15:46 5/12/2003)...

ההתאמצות שלך מוכיחה את זה.

אתה מעליל עלילות ומצטט אותי חלקית כדי לשקר, מנתח את דבריי באופן שגוי כדי להוציא מהם שקרים, מתעלם מדברי כאשר אני מגיש לך תשובות, וחוזר על עצמך, ואף מגנה ומשמיץ. אין הוכחה טובה ממך לכך שבדברי יש ממש.

Governor

New member
אין בדבריך דבר. אתה פשוט עכבר

השעשועים שלי, אשר נברא לתכלית אחת. לשמש אזהרה לכולנו...

למעלה