שלום לכולכם!!!!!

aeroboris8

New member
שלום לכולכם!!!!!

אני שמח שוב להיות בבית ולחזור לפורום אחרי 3 שבועות אורכים ומעיקים במיוחד... אני מבין שכבר יש תאריך שבו האלבום החדש יגיע ארצה ואני מצפה בכליון עיינים ליום זה.... והנה שאלת טריוויה קטנה לחובבי האירוסמית האימייתם בלבד: איך קראו לעצמם המעריצים של הלהקה בשנות השבעים (רמז:זה מוזכר בספר שלהם WALK THIS WAY )

Sky Player

New member
שלום בוריס...

אין לי מושג בכלל. אולי אירופנטיקס או משהוא דומה.... פשוט אין לי את הספר... ואם כבר שאלה אם מותר לי... איזה מין תפקיד יש לך שאתה חוזר פעם ב 3 שבועות??? אני לא הייתי מחזיק מעמד...

E l y s s a

New member
אנ יודעת, אני יודעת!

The blue army על שם התלבושת האחידה של ג'ינס+ג'קט ג'ינס שרובם ככולם לבשו... (ואני התלבשתי ככה כל החטיבה כמעט, הרבה לפני שיצא הספר. הכי יפה, לא?)

SaintJohn

New member
ברוך השב אלינו

טוב לראות אותך שוב פה בפורום. אם אני זוכר נכון, אז אתה לא תוכל להגיע למפגש הפורום שיהיה ב25 לפברואר, נכון? אמרת שאתה חוזר מהצבא רק למחרת, ב26. זה יהיה חבל, כי כולנו נשמח לראות כמה שיותר חברים במפגש. אם יש שינוי ואתה חוזר מוקדם בכל זאת, אז תודיע לנו בבקשה בפורום.

aeroboris8

New member
אני מקווה...

אני מאוד ארצה להגיע למפגש כזה... וזה טוב מאוד שסוף סוף הצלחתם להגיע לתאריך סופי אבל לא נראה לי שישחררו אותי

AeroTom

New member
לא משחררים מהצבא בשביל אירוסמית?

הייתי בטוח שזה בתקנון שלהם או משהו...
בכל מקרה למי שלא יגיע במפגש הקרוב אז נעשה כמובן בעתיד עוד כדי לפגוש את כולם. והספר עדיין בדרך אלי מ-אמזון ואני כבר מת שיגיע.

למעלה