שלום לכולכם..

basket case

New member
שלום לכולכם..

ראשית, רציתי לציין שיש לכם פה אחלה פורום. ועכשיו, לבעיה: אני עושה שירות לאומי, במסגרתו אני עובדת עם קשישים. בין היתר, אני נמצאת במרכז יום לקשיש. עכשיו, יש לי בעיה עם הצוות במרכז.. המנהלת אחלה, אני ממש אוהבת אותה. הבעיה היא עם 5 הבנות שעובדות איתי (הן עושות בערך את אותה עבודה שאני עושה), ובעיקר 3 מהן. אני כל הזמן מרגישה שהן מרכלות עליי.. כל דבר שאני עושה, אני מרגישה שהן מסתכלות עליי בעין עקומה. אני גם כל הזמן רואה בעיני רוחי איך בישיבות שלהן הן מתלוננות למנהלת עליי. "כן, רעות הזו..כל הזמן היא..מה היא חושבת לעצמה?" להמ אני אומרת את זה? כי כבר קרה שהן הלכו ואמרו משהו למנהלת, ואז היא באה ואמרה לי. מה, הן לא יכולות לבוא ולהגיד לי את זה בפנים? כל הזמן הן הולכות מאחורי גבי, כמו ילדות קטנות.. הן כ"כ צבועות וטיפשות, וממש קשה לי לשאת את נוכחותן..

הזדמנות

שלום. מתוך מה שאת מתארת עולים שני קולות פנימיים ש"עובדים שעות נוספות". האחד הוא הקול השיפוטי שמחלק את העולם לטובים ורעים והקול השני הוא ידיד קרוב של השיפוטי אבל שונה - "מבחוץ אומרים עלי . . . ואני צריכה לקחת זאת בחשבון" - קול שמכוון את דרכי ההתמודדות לפי מה שהעולם בחוץ מקרין. דבר ראשון אני יכול להמליץ לך לקרוא מאמר העוסק בהתמודדות עם העניין - שיחת הקוף. דבר שני נסי להכיר את החוויה הרגשית שלך ויש כאן הזדמנויות בשפע ולקחת אחריות על ההרגשות שלך. אין לך יכולת לקחת אחריות על הדברים של אחרים רק על החוויה שלך. בהצלחה, אמיר דרור

למעלה