שלום לכולכם!

snoway

New member
שלום לכולכם!

אתם לא מכירים אותי כ"כ, בשמו של ידיד. (ולא, לא מדובר בי
) אז בקיצור נמרץ: יש לי ידיד שנפגע בתאונת דרכים ויצא מזה ממש בנס. הוא בבית עכשיו, מחלים. הוא גר בישוב שממש קרוב לקו הירוק (בתוכו אמנם). חברה שלו לא באה לבקר אותו עד עכשיו, כי ההורים שלה (האמא בעיקר) לוחצים עליה ולא רוצים שהיא תסע עד לישוב ההוא (מחשש גרידא לגבי מיקומו). אותו ידיד חושב שזה ממש לא בסדר מצידה, ושהיא צריכה להיות איתו כשהוא במצב שכזה. הוא גם לא חושב שהוא רוצה להיות עם מישהי שלא עושה הכל בשבילו, כדי לפחות לנסות ולהיות איתו, כמו שהוא יודע שהוא היה עושה. אז קיוויתי שתוכלו לחוות דעה על הנושא, כדי שהוא יוכל לשמוע לא רק את שלי... הערות/הארות יתקבלו בברכה.

erlich

New member
הידיד המשותף שלנו

רמז לי, שבסוף היא באה אליו, והכל הסתדר. ותודה שהגבתם
ארז.

De-Panther

New member
אני חושב כמו הידיד שלך ואני עונה על

ההודעה הזו למרות שהבנתי שהיא כן באה אליו אם לחברה יש אפשרות בסופו של דבר לבוא והיא סתם מתעצלת אז היא ממש לא שווה את זה גם אני ממש ממש התרגזתי בגלל שחברה שלי לא ממש ניסתה לבוא אלי ואפילו רבתי איתה קצת בגלל זה כדי שהיא תבין שזה חשוב כי לא אני זה שכל הזמן צריך לבוא ולעשות אז בסוף היא באה אלי אחרי כמה ימים

dana2909

New member
השאלה האמיתית היא

למה אתה מתערב ביחסים שבין 2 בני זוג כשאחד מהם הוא לא אתה??

Itay A

New member
מאותה סיבה שאנחנו מתעברים דנה :)

הבחור שאל אותה לדעתה. ואותי לדעתי. אמרנו לו מה אנחנו חושבים וSNOWAY הציעה שהיא תשאל בשמו פה בפורום. התאכזבנו נורא מהתגובות. או מהחוסר בהן, פנתר תודה על התגובה :) ארז.

De-Panther

New member
אויש איך הייתי צריך לדעת שזה אתה...

פשוט צפוי שזה אתה לה לה לה

למעלה