שלום לכולכם :)

mishmish17

New member
שלום לכולכם :)

רציתי לשתף אתכם בחלום שהיה לי לפני כחודש, ולראות אם תוכלו לפרש לי אותו... הכול נראה כמו מצולם בפילטר בצבע חום, וזה יום מעונן. אני עומדת ברחוב, ליד שולחן-בית-ספר ומסדרת דפים בקלסר. מצד ימין שלי יש קצת חנויות ובניינים, מולי יש מעין כיכר גדולה מרוצפת, ומשמאלי יש כביש עם מעבר חצייה. לפתע חוצים את המעבר ובאים לקראתי ארבעה בנים, בערך בגילי (אולי קצת פחות) שהם לא נראים משהו חוץ מאחד- השני מצד ימין. הוא בלונדיני/שטני ויש לו עיניים כחולות מדהימות שנראות קצת כמו גולות מזכוכית עם כל מיני גוונים... בקיצור, כולם מסתכלים עליי – לא מורידים ת`עיניים ממני כל הזמן שהם הולכים ועוברים לידי בסלואו-מושן. אני רואה את המבטים שלהם, אבל אני לא מצליחה להפסיק להסתכל לבלונדי בעיניים. הם עוברים אותי ואז נגמר החלום. החלום הזה מאוד סיקרן אותי, ואני אשמח לקוא דעות שלכם לגביו.. תודה, טל :)

וידאו קליפ בחלום...

הי טל, ברוכה הבאה לפורום!!! חלומך מרמז על רצונות או צורך להיות במרכז העיניינים, הבנים מביטים בך בהערצה, לא מורידים את עיניהם ממך, ויש אחד מיוחד שמושך את תשומת לבך במיוחד, כנראה שיש מישהו בכיתתך שמרשים אותך...עד כדי היפנוט...:) מעבר לזה החלום מעיד על כישרון בעריכת וידאו קליפים. כל החלום בנוי בצורה של וידאו קליפ ב``אמ.טי.וי``, מאוד ויזואלי ומקצועי, משובץ בפילטרים ואפקטים. אין ספק שהיצירה היא במרכז חייך וזה נהדר. נ.ב. קפצתי לבקר באתר שלך, ומה שראיתי אהבתי. עלי והצליחי... חלומות פז, רואה בכוכבים.

mishmish17

New member
וואו..

תודה רבה :) איזה מגניב לשמוע את זה.. אתה יודע, כשיש לי חלומות שאני זוכרת בבוקר, אני בד``כ זוכרת אותם הרבה זמן.. יש לי חלומות שאני זוכרת עוד מבי``ס יסודי.. יש לך מושג איך זה קורה, או למה?

הזיכרון זהה...

הי טל!!! כל חלום שאת זוכרת, את זוכרת אותו מאותה סיבה שאת זוכרת סיטואציות מציאותיות מעברך. התמודדויות מיוחדות, חויות טובות או קשות, פחדים, ועוד כל מיני דברים שנחרטים במוח מסיבה זו או אחרת, אין הבדל בין המציאות לחלום לגבי הזיכרון של כל אלה. חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה