שלום לכולכם!
הבטחתי שאני העדכן בקשר לקולג', אז הנה העדכון המלא... טוב, אז אני התחלתי את לימודיי בקולג' לפני כמה ימים, ובינתיים אני ממש נהנית! זה כל כך שונה מהתיכון שזה מדהים. זה שונה גם מבחינת האנשים, שהם יותר חברותיים ויותר פתוחים, וגם מבחינת הלימודים עצמם שהם מהנים והיחס של המורים לתלמידים שהוא מאוד לא פורמלי ומאוד חברמני וידידותי כזה. המורה שלנו ממש חברמן כזה וכל הזמן מספר בדיחות וצוחק ומקלל...בקיצור, אחד מהעם... כבר על היום השני יצא לי להכיר אנשים, בעיקר בנים..(משום מה יש בקורס יותר בנים מבנות, לא יודעת למה, אבל אני לא מתלוננת..) דרך אגב, יש שם הרבה אנשים שהם בני 19-20 ולא 16-17..כלומר כאלה שכבר אחרי התיכון ואחרי האיי לאוואלס והם פשוט באו לעשות את הקורס בשביל ידע נוסף ובשביל הכיף שלהם. בכל מקרה, אתמול ביום השני, עוד הייתי לבד ולא הכרתי אף אחד..ואז נעמדתי ליד איזה קבוצה של אנשים, ואחד מהם אתחיל לדבר איתי ושאל אותי אם אני בסדר כי אני נראית אבודה כזאת...(נו בטח, מי לא יהיה אבוד במקום ענק חדש שהוא לא מכיר אף אחד?..) בכל מקרה, התחלנו לדבר והוא הכיר לי את כל האנשים, ואחרי הלימודים הלכתי איתו ועם החברים שלו לעיר וסתם הסתובבנו שם ולמען האמת הוא דיי לא עזב אותי במשך כל היום..(ויש לי חשש שהוא קצת נדלק עלי, ואני גם הסביר למה..) אז כשהיינו בעיר גם נכנסתי לחנות של כלי נגינה ושם יש פסנתרים.אז ישבתי וניגנתי בפסנתר והח'ברה התלהבו וזה.. ואחרי זה שיצאנו הבן הזה אמר לי שאני מנגנת יפה ומאוד מוכשרת, ושאני 'not just a preety face'
חחח... אז זה דיי נתן לי את החשד שהוא מחבב אותי בנוסף לעובדה שהוא מתעקש ללוות אותי לכל מקום שאני הולכת ולדאוג שאני מגיעה בבטחה לכל מקום... אבל לא משנה כי אני רואה אותו רק כידיד. אתמול המורה שלנו הרצה לנו על תעשיית המוזיקה וזה היה מאוד מעניין, והיום הוא השמיע לנו איזה שיר ודיברנו עליו. בסך הכל הלימודים הם דיי מעניינים ומערבים דיונים, ככה שהתלמידים גם משתפים ומדברים ולא רק יושבים ומשתעממים. היום בקולג' כבר הכרתי יותר אנשים וגם בנות...אז בהפסקת צהריים הסתובבנו ביחד (ההפסקה דרך אגב היא מאוד ארוכה, ובכלל, אנחנו נמצאים דיי הרבה בהפסקות ודיי מנהלים את הלוח זמנים שלנו..) אז הלכנו לאכול באיזה סנדויצ'יה מחוץ לקולג' ואז חזרנו לקולג' וסתם ישבנוט עלהדשא ודיברנו. אחרי זה חזרנו לכיתה ואז התחלקנו ללהקות. אז בשביל לעשות את זה היינו צריכים לברר מי מנגן על מה ואיזה מוזיקה כל אחד אוהב ורוצה לנגן...אז מסתבר שחצי מהכיתה הם גיטריסטים....עוד איזה רבע הם נגני בס, ועוד איזה רבע הם זמרים...עכשיו, פסנתרנים ומתופפים הם מצרך נדיר כי יש רק ארבע מכל קבוצה... אז אתם יכולים לתאר לעצמכם שהייתי מאוד מבוקשת... אבל העיניין הוא שרוב הלהקות הולכות לכיוון של רוק או מאטל, שזה מוזיקה שאני ממש לא סובלת.אז בסוף הצטרפתי לקבוצה שמתמקדת בבלוז, ג'אז, מיינ-סטרים, פופ, ומוזיקה יותר נורמלית ויותר לטעמי... וזהו. אחרי שעה בערך סוף סוף הצלחנו לארגן איזה 6 להקות שונות וכולם (או כמעט כולם..) היו מרוצים. אחרי זה שוב פעם הלכנו להתיישב על הדשא (ישבנו דיי הרבה על הדשא היום...) וכל אחד הכיר קצת את האנשים בקבוצה שלו. בסוף היום הלכנו לכיוון של האוטובוס של הקולג' שמחזיר אנשים לעיר ושם דיברתי עם גיטריסט סקוטי אחד ממש חמוד שלימד אותי קצת לנגן על הגיטרה וככה סתם דיברנו לנו בנעימים.. אחרי זה הוא ביקש ממני שבתמורה אני מתי שהוא יתן לו כמה שיעורים על הפסנתר..כמובן שהסכמתי...
אחרי זה נסענו כולנו לעיר וישבנו קצת באיזה פאב... אני כמובן לא שתיתי (אני בחיים לא שותה, לא סובלת את זה..) אבל זה לא שינה לאף אחד ולא היה קריטי. בקיצור, אני מרגישה שאני ממש משתלבת שם בקולג' וההרגשה היא לגמרי שונה מאיך שהיה בתיכון. גם האנשים פה שונים מהאנשים שהיו בתיכון ויותר חברותיים ולא כאלה סנובים וילדותיים ומגעילים. טוב, אז אני מאוד מקווה שזה ימשיך ככה ושאני רק יכיר יותר אנשים ואצור יותר קשרים ויותר אהנה מהלימודים. שיהיה לכם רק טוב, ביי-ביי
ליבי
הבטחתי שאני העדכן בקשר לקולג', אז הנה העדכון המלא... טוב, אז אני התחלתי את לימודיי בקולג' לפני כמה ימים, ובינתיים אני ממש נהנית! זה כל כך שונה מהתיכון שזה מדהים. זה שונה גם מבחינת האנשים, שהם יותר חברותיים ויותר פתוחים, וגם מבחינת הלימודים עצמם שהם מהנים והיחס של המורים לתלמידים שהוא מאוד לא פורמלי ומאוד חברמני וידידותי כזה. המורה שלנו ממש חברמן כזה וכל הזמן מספר בדיחות וצוחק ומקלל...בקיצור, אחד מהעם... כבר על היום השני יצא לי להכיר אנשים, בעיקר בנים..(משום מה יש בקורס יותר בנים מבנות, לא יודעת למה, אבל אני לא מתלוננת..) דרך אגב, יש שם הרבה אנשים שהם בני 19-20 ולא 16-17..כלומר כאלה שכבר אחרי התיכון ואחרי האיי לאוואלס והם פשוט באו לעשות את הקורס בשביל ידע נוסף ובשביל הכיף שלהם. בכל מקרה, אתמול ביום השני, עוד הייתי לבד ולא הכרתי אף אחד..ואז נעמדתי ליד איזה קבוצה של אנשים, ואחד מהם אתחיל לדבר איתי ושאל אותי אם אני בסדר כי אני נראית אבודה כזאת...(נו בטח, מי לא יהיה אבוד במקום ענק חדש שהוא לא מכיר אף אחד?..) בכל מקרה, התחלנו לדבר והוא הכיר לי את כל האנשים, ואחרי הלימודים הלכתי איתו ועם החברים שלו לעיר וסתם הסתובבנו שם ולמען האמת הוא דיי לא עזב אותי במשך כל היום..(ויש לי חשש שהוא קצת נדלק עלי, ואני גם הסביר למה..) אז כשהיינו בעיר גם נכנסתי לחנות של כלי נגינה ושם יש פסנתרים.אז ישבתי וניגנתי בפסנתר והח'ברה התלהבו וזה.. ואחרי זה שיצאנו הבן הזה אמר לי שאני מנגנת יפה ומאוד מוכשרת, ושאני 'not just a preety face'