שלום לכולכם!

FlawLess

New member
שלום לכולכם!

שלום לכם דובים!! אני בן 17 מצפון הארץ ורציתי לשתף אותכם בכמה דברים: מאז ומעולם נמשכתי לגברים, במיוחד לגדולים ושעירים שביניהם, ובזמן האחרון הרגש הזה אפילו מתחזק אצלי... הבעייה שלי היא שאני מאוד מפחד מכל העניין(יציאה מהארון), למרות שהייתי כבר עם 7 גברים(שונים) וקיימתי מערכות יחסים איתם. אני פשוט מרגיש הרבה יותר ביטחון כאשר אני עם גבר מאשר עם חברה שלי(שהיא הכיסוי לכל העסק), כשאני מסתובב איתם או מקיים איתם יחסי מין. מה לדעתכם אני צריך לעשות, בתחשבות בעובדה שיציאה מהארון לא ממש מקובלת בעיניי החברה(יותר מאשר בעבר אבל בכל זאת)?? נ.ב. אני ממש אוהב את הפורום שלכם ועוקב אחריו כבר די הרבה זמן!! בהצלחה לכולכם, מקווה שתתנו לי תשובות...

אליקו27

New member
ברוך הבא

זה כל מה שאוכל לעזור אני בן 28 ועדיין לא יצאתי למה לצאת ?????? חייה את החיים שלך ותן להורים שלך לחיות באשליות

stefan10

New member
אני סחבתי את זה עד גיל 35

אומנם מסביבך יתאמללו אנשים בהתחלה אבל מה שווה לאמלל את עצמך ולחיות בשקר ובפנטזיות זו דעתי האישית אבל היות שאני לא מכיר אותך ואת משפחתך ואם הם פתוחים סבלנים מקבלים ואוהבים זה נכון רק לגביי חיי מקווה שתמצא תשובה..אני לא ממליץ רק מספר על חיי..

FlawLess

New member
תודה לכולם!

בהחלט שיניתם לי קצת את המחשבה... אולי באיזה שהוא שלב אני יחליט אם לצאת או לא, בינתיים זה כנראה לא ממש הדבר הנכון לעשות(בכל זאת, רק בן 17). אני מבטיח להמשיך לעקוב אחרי הפורום שלכם, ואולי, אולי, אגיע לאחד המפגשים שיתקיימו!

למעלה