שלום לכולכם

Madnex

New member
שלום לכולכם

אני יחסית חדש פה, ואני גם מעריץ של אגדות רוק למיניהם, רציתי לבקש מכם שאולי חלק מכם יפרסמו שירים שהם מאוד אוהבים, כי בזמן האחרון מגוון הדיסקים שלי נהיה משעמם למדיי, אז אם מתחשק לכם בבקשה תפרסמו שירים ואמנים אוהבים עליכם שכיף לשמוע סתם ככה.

Grimble Grumble

New member
Britney Spears - Hit Me Baby...

לא יותר קל שתסתכל בפורום ותחפש לבד? למה להציק סתם?

Madnex

New member
סליחה,למה הצקתי?

ביקשתי יפה, והזכרתי לא חייבים,אתה לא רוצה לא צריך,חבל שאתה סתם מתחיל ברגל שמאל, אתה בטח מחשיב אותי כאחד שמאזין למוסיקת פופ , אבל לא אני מעריך מוסיקה איכותית.

מורנא007

New member
בבקשה

The Mamas & The Papas - Monday, Manday It's a beautiful day - Time is King Crimson - Formentera Lady Renaissance - Northhern Lights The Soft Machine - Save Yourself Steve Hackett - Shadow of the Hierophant Steeleye Span - King Henry Los Jaivas - Todos Juntois Änglagård - Hostsejd Carole King - Will You Love Me Tomorrow? Genesis - Los Endos Moby Grape - 805 Rush - The Spirit Of Radio Yehudit Ravitz - Ofelia White Willow - Soteriology Yes - Heart Of The Sunrise The Byrds - Eight Miles High

Shadow of the Hierophant

אחלה שיר! הכל של אחות של אולדפילד ממש ממש יפה. אני ממליץ גם על the hermit מאותו אלבום.

מורנא007

New member
../images/Emo45.gif

מדובר באלבומו של Hackett - Voyage of the Acolyte המכונה אלבום Genesis אבוד. מי שאוהב את הצליל של Genesis מתחילת שנות ה- 70, לא לפספס אלבום ג'נסיסי זה!!!

עומד בשורה ראשונה

עם האלבומים הגדולים של ג'נסיס. אם מחשיבים אותו כאלבום ג'נסיס הוא בא מיד אחרי סלינג ופוקסטרוט

אולי

תכתוב משהו על הטעם שלך, מה אתה אוהב לשמוע ומה לא, או קצת על עצמך, אף אחד לא חושב שאתה אוהב פופ, אחרת לא היית כאן אבל בילתי אפשרי לענות לבקשה שלך בצורה אמיתית כמו שהצגת אותה, חוץ מזה זה תמיד טוב לדפדף אחורה בדפי הפורום אולי ענו לך כבר???

Madnex

New member
צודק,

פשוט לא הסתכלתי על מה הגבתם,למדתי היום, בכל מקרה תודה לעם, תכף אני יכתוב מה הטעם שלי.

Madnex

New member
טוב הנה מש שאני בערך אוהב לשמוע:

Stevie Wonder Jimi Hendrix Janis Joplin Queen Scorpions Styx Meat Loaf Def Leppard Nazareth David Bowie Led Zepplin Deep Purple זה בערך למה שאני מאזין בשעות הפנאי, כנראה יש יותר , אבל הכל מזיכרון.

Jam Head

New member
הנה המלצות קשוחות...

תשמע קצת דת' מטאל זה יעשה לך טוב - Bloodbath Dying Fetus Cynic Dead to Fall Death Soilwork In Flames Opeth

John LennonS

New member
אני אנסה לקלוע לטעם...

All Along the watchtower - Hendrix (Becuase you like stevei Wonder and the Scorpions you might like these) Heard full of soul - Yardbirds Time of the season, Tell her no - Zombies Soul kitchen, Take it as it comes - Doors Who'll stop the rain, Have you ever seen the rain, Someday never comes, Proud Mary, I put a spell on you - CCR

Madnex

New member
כן תודה,כמובן שכחתי כמה להקות

שאני מחבב, כמו הדלתות ובלאק סאבת'.

למעלה