שלום לכולכם

10shosh

New member
שלום לכולכם

נדדתי אליכם מפורום הנקה לאחר תהיה שהועלתה שם אחד הדברים הממולצים להגברת תפוקת החלב הינו חילבה. אחת הבנות טענה "כי מוטב למצוא פתרונות אחרים, כיוון שחילבה גם מגדיל את כמויות האינסולין (או משפר את הקליטה שלו, לא זוכרת, אבל התוצאה דומה) - ולכן הוא טוב לחולי סוכרת, אבל כיוון שזה עובר בחלב, זה עלול לגרום להיפוגלקמיה - תת סוכר אצל התינוק." היא טענה כי זו ההמלצה של פורום צמחי מרפא של MIDWIFERY TODAY רציתי לשמוע מה דעתכם בנושא ואולי דעת מומחה ובנוסף אם אתם מכירים עוד שיטות להגברת התנובה
תודה מראש שוש

avorly

New member
ל- shosh10

להגברת תנובת חלב-אם טוב מאוד לאכול שקדים מולבנים (בלי הקליפה החומה) ןוכמובן לא קלויים. החלב גם נהיה עשיר ומלא יותר, וכך גורם לתינוק להיות יותר שבע. שקדים מאוד מועילים לגוף. ככלל - השקדים גם יחזקו מאוד את האם המניקה, דבר שהוא לא פחות חשוב. מקווה שעזרתי לך להמשיך להניק.

10shosh

New member
תודה אורלי

חשבתי ששקדים רק מעלים את כמות הסידן בגוף אני אוכלת מדי פעם (מודה לא בקביעות) אבל עם הקליפה - למה צריך מולבנים ?

חלב אם.

ישנם עיסויי שדיים המעודדים את ייצור החלב. כמו כן דיקור סיני גם כן יעיל. בהצלחה.

yoelnd

New member
טוב נו ....

שלום! עשי חיפוש קצר בפורום וראי מספר תשובות בנענין זה. ישנה רשימה ארוכה של צמחים המעוררים ייצור חלב אם, אולם הם לא יועילו אם אין תנאים ראשונים: מנוחה, שתיה מרובה, תזונה בסיסית טובה רוגע. ישנם פורמולות בכדורים או בנוזל המוכנות של מספר חברות כגון: רפאל, חתם הטבע (מהוד השרון)- חלב אם, ויש גם לעדן - חושבני לכסניות למציצה. אגב, יש לחב' ולדה תערוכת של צמחים לתה למטרה זאת. ייאלה לעבודה ובהצלחה! טיפ קטן נוסף: אם יש פיטמות סדוקות: למרוח טיפה חלב אם על המקום ואופציה נוספת: משחת רפאל, או שמן נבט חיטה, , ויט' E ואפשר קצת לבנדר. רק בריאות!

חזרתי..

חשוב לי לציין כי את התשובה נתנה נטאורופתית שאני מאוד מאוד מעריכה את דעתה המקצועית אך עדיין אינה נתבססת על הידע או הנסיון האישי שלי. החיבלה מאזן רמות סוכר ולא יכול לפגוע בהנקה , במקרה הקיצוני ביותר הוא יזרז את העברת הסוכר לתאים שלך. אולם ליחלבה יש חסרונות רבים אחרים שעיקרו הוא הריח שעובר לחלב ודוחה את מרבית התינוקות. אותה נטאורופתית המצליה דווקא על תוספים אחרים כמו גלאגה , אלפפא , זרעי שומר ואניס שמגבירים את תפוקת החלב. מקוה שעניתי יעל

למעלה