החוש השישי שלי מנבא לי רעות
אני ממש לא יודע איך ובאיזה רשות ועם איזה עזות אני מסוגל, אבל אני מסוגל כנראה, (בא נראה בסוף אם אני לוחץ על השלח, רק אלוהים יודע) בקיצור לא נראה לי כל הסיפור הזה, נראה לי שיש כוונות מאחוריו, אני מרגיש נורא תמים להתיחס לזה, מה לא ידעת שכאן זה פורום יוצאים בשאלה, ושבישבילם לא לאכול בד"ץ זה לא אי אי אי, אז מה, לומר שאת מחזיקה מאיתנו היוצאים שאנחנו אובייקטיבים, ושנתעלה מעל השקפת עולמינו ונדות את הדברים מנקודת ראותך. אני אגב מתפלא על אלה שכן התיחסו אלייך ואל קודמייך ברצינות. גם אם נאמר שאנחנו אוביקטיבים, האים אנחנו מתמחים בענינים אלה, גם אם נאמר שכשכתבת את מה שכתבת "תרבות רעה" "ובדצ" זה היה בתום לב, אבל מה לנו היוצאים הטיפשים שעזבנו מקור מיים חיים, לחצוב לנו (ואולי אפי´ לא לחצוב) בורות נשברים. אבל נניח שאמת בדברייך, ושבאמת את אוהבת ומקבלת אותו כפי שהוא, וכל רצונך הוא לפגוש ולדבר איתו על איך החיים, ושלא תציקי לו אם הוא יספר לך על חברה שלו (נידה) שלא מתיחסת אליו, ותזכירי לו שהתיחסות, וחיי משפחה הם רק בדרך התירה ושיחלום על אהבת אמת, ושרק זיון לשם שמיים מענג, כפי שאפשר ללמוד מהסרט "טהורה". נו אז בסדר, עיצס את רוצה. תשמעי, בהנחה שאפשר לצאת בשאלה ולהישאר נורמלים בשכל, ושאחיך אחד כזה, ויש לו ראש על הכתפיים, אני חושב שמשפט כמו "אני אוהבת אותך, כן כן איך שלא תהיה אתה אח שלי, ואני מבינה שאתה פגוע אבל אני מתגעגעת ואני מבטיחה שיהיה לך כיף לדבר איתי" בצירוף טיעונים, כמו, "כבר כמה אחיות יש לך, מי עוד יכול ואהוב ולחשוב עליך כמוני" יעמידו אותו על הקרקע. כמובן שזה יעבוד ושלא ניסית את זה אף פעם. אבל, במידה וזה לא עובד, אני משאיר לך מס´ טלפון שלי, ואני אישית מדבר איתו, אם אחרי זה, זה לא עובד, אני מקבל עלי עול תורה ודרך ארץ וחוזר בתשובה שלימה. וואלה אחלה עיסקה לא? נסי אותי. כל זה בהנחה שאני מחליט שהוא בחור נורמלי, ושהוא לא מוכן לדבר איתכם משום שהוא חושש שמא תחזירוהו בתשובה ותטלו ממנו את החופשיות. ממני באהבה רבה שבתאי