שלום לכולכם

ויקה1222

New member
שלום לכולכם

הצטרפתי ליס עכשיו ויש לי שאלה
לגבי ה"אישה הטובה", ראיתי שהעונה החמישית אמורה לרדת בסוף ינואר (או פברואר).
אין מצב שאספיק לראות אותה עד אז כי עוד לא ראיתי את העונה הרביעית (בהוט היו רק שלוש עונות).
האם אין איזו דרך לשמור אותה? האם הם נוהגים להחזיר סדרות?
אשמח לקבל תשובה כי האמת שזה די מעצבן.
תודה

שלום וברוכים הבאים

ייתכן שהסדרה תשודר שוב בעתיד, אבל את יכולה להוריד את כל פרקי העונה לממיר - ואז הם יישמרו לך שם ולא יימחקו.

לאחר ההורדה תוכלי לראות את הפרקים תחת הקטגוריה "הקלטות" ==> "VOD"

ויקה1222

New member
תודה רבה

וסליחה על השאלה המטומטמת, אבל איך מורידים לממיר?

פשוט מאוד

נכנסים ל-VOD
מגיעים באמצעות החיצים לקטגוריה הרצויה - ולוחצים YES
לאחר מכן לסדרה הרצויה - ושוב לוחצים YES
לעונה הרצויה - ושוב YES
לפרק הרצוי - ואז על "לצפייה" - והסדרה מתחילה לרדת לממיר.

לא חייבים לצפות מיד בסדרה, אפשר להמשיך ולהוריד בצורה זו מספר פרקים (בו זמנית יורד אמנם רק פרק אחד, אבל כעבור מספר דקות כל הפרקים יישמרו בממיר).

כאשר רוצים לצפות בפרקים של הסדרה:
לוחצים YES, נכנסים לקטגוריית "הקלטות" ואז מגיעים עם החיצים ל-"VOD".
כל הפרקים ימתינו לך שם.

ויקה1222

New member
תודה רבה על העזרה

ושאלה נוספת. ברגע שאני לוחצת על "לצפיה", צריך לחכות שכל הפרק יסתיים כדי להוריד את הפרק הבא או שרק מתחילים לצפות ואפשר לצאת ממנו?
וחוץ מזה, אם הבנתי אותך נכון, כל דבר שאני רואה בVOD נכנס לתכניות המוקלטות? כלומר, אם אני לא מעונינת להקליט משהו שראיתי, אני צריכה למחוק כדי שלא יתפוס מקום?
מקווה שהצלחתי להסביר את השאלות שלי, ,תודה רבה על העזרה.

תשובות

לאחר הלחיצה על "לצפייה" - אפשר ללחוץ על כפתור "חזור" ולהתחיל להוריד את הפרק הבא - לא צריך להמתין שכל הפרק יירד.
ה-VOD לא מוריד בו זמנית - ואוטומאטית הוא מוריד את הפרק האחרון שביקשת.
שאר הפרקים ממתינים - וברגע שפרק אחד סיים לרדת, יתחיל מיד הפרק הבא שביקשת ו (לפי הסדר).
אם את מעוניינת לשנות את סדר ההורדה - כשנמצאים בקטגוריית "הקלטות" ==> "VOD" ועומדים על פרק מסויים, ניתן להשתמש באופציות "השהה" ו"אתחל", לפי הכפתורים הצבעוניים בשלט.

בכל מקרה, כל מה שהורדת מה-VOD נשמר בדיסק שבממיר וכמובן שכמות המקום בממיר היא מוגבלת ומספיקה להקלטות של 200-300 שעות הקלטה (הקלטות HD תופסות יותר נפח מהלטות רגילות).
אם תשימי לב, במסך ההקלטות יש פס שמראה לך מה אחוז השטח התפוס בדיסק ומופיע גם אחוז השטח הפנוי.
ברור שאם תקליטי או תורידי תכנים מה-VOD ללא מחיקה - בשלב כלשהו הממיר יתמלא.

ויקה1222

New member
תודה על התשובות המושקעות והסבלנות

ניסיתי עכשיו ומשום מה נקלט רק פרק ראשון למרות שלדעתי עשיתי את אותו הדבר כל פעם.
זה משנה אם אחרי "צפיה", כדי להוריד את הפרק הבא, אני לוחצת על "חזור" או על הכפתור בשורה הכי תחתונה באמצע (זה שיש עליו ריבוע שחור על ריבוע לבן ) שמשמש ליציאה באמצע התכנית המוקלטת? מקווה שהשאלה שלי מובנת ובאמת מעריכה את הסבלנות שלך.

זה לא ממש משנה

יכול להיות שמסיבה כלשהי הורדת הפרקים נעצרה.
בדקי אם הפרקים שניסית להוריד מופיעים ברשימה תחת "הקלטות" ==> "VOD".

אם כן - כשאת מגיעה עם החיצים לפרק הרצוי - לחצי על הכפתור הכתום ל"אתחל".
אם לא - פשוט נסי להוריד שוב.

למעלה