שלום לכולכם

שלום לכולכם

רציתי לשאול כמה זמן אתם נשואים/ות כמה זמן לפני כן הכרתם - הייתם חברים ורציתי לשאול גם איך אשמח ליצור קשר שבלולנית

LIRI שלירי

New member
לשבלולנית היקרה,,,

אז ככה אני נשואהההה 13 שנההה יצאתי עם בעלי בדיוק שנה באותו תאריך שהכרנו גם התחתנו וקשר את יכולה ליצור גם פה בפורום וגם בצאט נשואים נשואות ברוך הבא לחדרינו שיהייה לך בכייף.

גיוRא

New member
בוינההההה שלירי....מה ...

13 שנה...? את נראת בת 22... בגיל 9 זה מותר....?

שבלולוניתת....

אני הכרתי את בעלי...כשהייתי בכיתה י"ב יצאנו לטיול שנתי 4 ימים לאילת בעלי היה אחד מנהגי האוטובוס בהתחלה אני והוא ממש לא הסתדרנו... אפילו דיי התכסחנו אך לאחר יומים אני לא יודעת איך להסביר ממש נמשכתי אליו...כאל מגנט התחלתי איתו.... וכך יצא שאת המשך הטיול עשינו יחד ובכייף לאחר הטיול...המשיך הקשר בנינו אחרי 4 חודשים החלטנו להתחתן >התכוונתי החלטתי להתחתן< חחחח ויצא שאחרי 11 חודשים של הכרות נישאנו ביום הולדתי כיום אנחנו נשואים 14 שנים ומהשואים הנפלאים הללו.... יש לנו 3 ילדים מקסימים והכי כייף זה....שיש לי ילדים גדולים ואני מרגישה כמו חברה שלהם... זה כייף להיות אמא צעירה וכמו כן....אציין שזכיתי בבעל נפלא ואני מרגישה כמו נסיכה ממש כמו באגדה

גיוRא

New member
שבלו,,רצית.....?.....אז.......

תשאלי כבר מ´ת חושבת יש לנו את כל היום?,,,,, אגב... לא יכול לענות לך ...נראה לי את השכנה מהביית ממול.. ובטח תרוצי לספר לאישתי...{שתחיה} שגיליתי לך... שהינו חברים כולה ארבעה חודשים.. ועכשיו נשואים כבר 16 שנים...{כן ירבו} ויש לנו שלושה ילדים...{בעצם מלאכים} ואנחנו גרים PO כן ממש פה...על ידך.. הנה לוחץ אנטר..ואני אצלך... ........ אז ש´ביל שלא תספרי לה..לא יכול ל´גיד לך.. סולחת לי....???
וואאלללככאםםםם..טו דה קלאב..

המשך....

רציתי לשאול גם איך הכרתם .... אשמח לשמוע סיפורים שיהיה לכם שבוע טוב ומהנה

גיוRא

New member
יווו ,,ליהי תראי זותי כל הזמן....

רוצה... מה זה השומר נרדם והתחילו ל´יכנס PO נמפ....? חחחחחחח...{אם היא נעלבה..תספרו לה שאני
החצר}

למעלה