שלום לכולכם...

crouching tiger

New member
שלום לכולכם...

אני לומד מחשבים בביה"ס והשנה אני צריך לבנות אתר אינטרנט בתור בגרות - בתור חובב D&D מושבע החלטתי לעשות את האתר שלי על....D&D! עכשיו נשארה לי בעיה אחת...החומר...ולכן אני פונה אליכם בבקשה לתת לי כתובות של אתרים על D&D וסדרות דומות (כמו כישור הזמן, רומח הדרקון וכו´). אשמח לקבל כמה שיותר... בתודה,

forest elf

New member
תסתכל בקישורים של הפורום

יש שם מספר אתרים מעניינים ונתתה לי רעיון , למרות שאני רק בט´ אנכנו גם צריכים לבנות אתר לא כול כך מפואר אבל אתר , אני חושבת שאמץ לי את הרעיון, אתר DND ניראה לי אחלה נושא

crouching tiger

New member
אישית, לא הייתי מציע...

לך להשקיע זמן בבניית אתר (אלא אם את מבינה בזה ויש לך זמן פנוי בשפע). אני בונה את האתר אומנם אבל אני לא אעלה אותו לרשת משום שזה הולך להיות אתר מהמם לחלוטין ועם ה-מ-ו-ן אופציות וסקריפטים (כדי לקבל ציון טוב) ולכן - זה אומר שנוא גם יתפוס הרבה מקום. מאחר ואין שרתי אינטרנט שייתנו לך כל כך הרבה מקום בחינם - תצטרכי להשקיע כסף בכדי לקנות ך כתובת אינטרנט נורמאלית עם מקום שיספיק לאירוח האתר. אם את רוצה לבנות אתר פשוט ונחמד שלא יעלה על7-8 מגהבייט תוכלי אמנם להעלותו - אך זה יגזול לך סתם זמן כשהתוצאה אינה המיטב שאת יכולה להשיג. אני מארח את האתר שלי על שרת ביה"ס ולכן זה לא יעלה לי כסף. אבל, אם מצויים אצלך משאבים בשפע - אז תוכלי לקנות מקום ברשת ולארח אתר נורמלי (ואז כל הכבוד לך). אם לא - אז יש לך שתי ברירות - לבקש מאתר מסויים כמה דפי אירוח נוספים בתמורה לפרסום שתשימי באתרך(ואז הוא ייראה פחות יפה). או שתחכי לכיתה י"א ואז תבני אותו כמוני. ההחלטה היא שלך בלבד.

forest elf

New member
../images/Emo13.gif

אני לא מתכוונת לעלות אתר , אני רק צריכה לבנות אתר פשוט בשביל הציון לא יותר מזה בנתיים לא היה לי רעיון לשום דבר . בכול מקרא תודה אל ההסבר , המידה זה היה חדש

crouching tiger

New member
אין בעיות...

עפ"י מה שאני מבין את די קטנה (יחסית אליי) - כבר נותנים לכם לבנות אתרים?

forest elf

New member
כן

אבל אנחנו צריכים לבנות אתר אומלל עד סוף המחצית ולהגיש אותו למורה בלי לעלות אותו לרשת (כיאילו מי כבר ירצה לראות אתר כול כך אומלל). סתם לומדים את הבסיס של בניית אתרים (ועוד בפנקס רשימות)

המלצות

רשימת לינקים לאתרי משחקי תפקידים יש כאן ב"אתרים אחרים" לגבי כיור הזמן ורומח הדרקון - כדאי לנסות להשאיר הודעה גם בפורום מד"ב

רק זורקת רעיון

אם אתם מחפשים פרויקט, שגם אולי יעזור לכם מאוחר יותר בכניסה לאי אלו מקומות בצבא ועבודה למינהם - נסו לבנות איזשהי פלטפורמה נוחה למשחק D&D רב משתתפים דרך הרשת.

רמץ

New member
או דף דמות אלקטרוני שמחשב את כל

החישובים בעצמו. הדיסק שמגיע עם המהדורה השלישית עושה רק חלק מהם.

DDN

New member
ETOOLS

עושה יותר מCHARACTER GENERATOR. אם כי עדיין חסרים בו דברים.

למעלה