שלום לכולכם

morushonet6

New member
שלום לכולכם

קוראים לי מור ואני חדשה כאן. יש לי כמה שאלות בקשר לדיבוב: 1. ממש חשוב לי לדעת כמה מקבלים בערך לסשן או לשעה (אני יודעת שזה משתנה אבל בערך) 2. נראה לכם שמשתלם לי לעסוק בזה אם אני גרה בקריות? (ולפי מה שהבנתי כל אולפני הדיבוב הם באזור המרכז). 3. מה הסיכויים לקבל תפקיד עם שירה? תודה!

razop90

New member
אממ ../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה. דיבוב זה לא עבודה שבה יכולים להתפרנס, זה יותר כתחביב / עבודה שניה. בדרך כלל מדבבים לא חושבים יותר מידי על הכסף אלא יותר על הכיף והחוויה שבזה.. לי למשל לא הכי נוח לדבר עם אחרים על הכסף שמקבלים..בטח זה אצל עוד מדבבים. אם זה משתלם? בואי נגיד שאל תבני על הכסף שתקבלי בדיבוב לנסיעות, וגם קודם כל לפני הכל צריך לקבל ניסיון שאותו מקבלים בקורסי דיבוב.

barak97

New member
כמו שההורים לא אומרים כמה הם מרוויחים

ככה גם אנחנו נוהגים לרוב
התשובה של רז מסכמת טוב את הנושא לדעתי, אין לי מה להוסיף

morushonet6

New member
נו סבבה אני אוהבת את זה והכל

אבל הנסיעות מאוד יקרות וגם הקורס, ואני בסך הכל רוצה לדעת בערך כמה מרוויחים? אני לא מבינה למה אני לא יכולה לקבל תשובה, זה באמת חשוב לי, זאת השקעה גדולה מאוד בשבילי לעשות קורס במחיר כזה + נסיעות ואחרי זה עוד שוב נסיעות כל פעם, אני חייבת לדעת כמה מרוויחים בשביל לעשות את השיקול הנכון אם ללכת על זה או לא...

morushonet6

New member
והתכנון הוא לעבודה שנייה לא ראשית

אבל עדיין חשוב לי לא להיות בהפסדר מהעניין, עם כל האהבה שלי לזה....

amityosovich

New member
תראי...

זה מאוד מאוד משתנה. מאולפן לאולפן, לפעמים גם מסדרה לסדרה, תלוי גם באיזה שחקן... המחירים נעים בין 40 ל200 שקל לשעה...תלוי בגיל, בניסיון וכו'... בואי נגיד שתקבלי בערך 40 לשעה... הסיכוי לקבל תפקיד עם שירה? תלוי כמה טובה את בשירה, ותלוי איך את מציגה את עצמך...מה שכן, היום מעטים התפקידים בסדרות שבהם צריך גם לשיר...ומתחילים מסדרות...בדרך כלל

למעלה