שלום לכולכם

liran148

New member
שלום לכולכם

רציתי לדעת, איך אתם גם דתיים וגם הומואים? אומנם התורה אינה אוסרת על אדם להיות הומו, אלא רק על האקט המיני. נא לא להתקיף, כי אני שואל ברצינות בתודה מראש לכל העונים.

טיףטף2

New member
תפסיק עם השאלות האלו!!!!!!!!!!!!!

סתםםםם
מי שיתקיף אותך,תתקיף אותו בחזרה. השאלה שלך מאד יפה ואפשר לומר שהיא מאד מדוברת כאן. אגיד לך את דעתי. מה זאת אומרת שאנחנו דתיים? אנחנו ב"ה משתדלים כמה שיותר ללכת בדרכה של תורה. התורה אוסרת על משכב זכר וגם על הוצאת זרע לבטלה. רוב חברי הפורום ב"ה,שומרים על הברית(לא מוצאים זרע לבטלה)ולא מגיעים עם גברים למצב אינטמי. לכן אין פה התנגשות בין הדתיות שבנו למשיכה לגברים. אדם שאומר שהוא לא רוצה לשמור על ההלכה מפני שהוא הומו/סטרייט/כל תירוץ אחר זה מפני שיצר הרע מתעתע בו וגורם לו לחוש ולחשוב כך. שכר מצווה?מצווה ושכר עברה?עברה. כלומר,אתה עושה מצווה,תקבל את שכרה גם אם חטאת שניה לפני ותחטא שוב שניה אחרי. כאן נכנס המושג "תשובה" .תשובה על מעשינו. ששום דבר לא יעצור אף אחד מלעשות את רצון הבורא!!

liran148

New member
זה ממש יפה ומעניין

אני אישית, סטרייט. פשוט נכנסתי לפורום, כדי לשאול את השאלה שמציקה לי. גם אם היית מספר לי שהיה לך מגע מיני עם גבר אחר לא היה לי אכפת. זה החיים שלך וזה לא ענייני. אני בכוונה לא אומר שזו בעייה שלך, כי לכל אחד יש את הבחירות שלו בחיים. עלה והצלח אתה וחבריך:) אני תומך בכם ושמח שקולכם נשמע.

טיףטף2

New member
יש לי קונפליקט עם החיים

מידי פעם בא לי לסיים אותם אבל רק מידי פעם

למעלה