שלום לכולכם!

שלום לכולכם!

לפני כשבועיים בערך התחלתי לקרוא הודעות בפורום הזה והאהבה האדירה שכולכם חשים זה לזה הקסימה אותי וריתקה אותי להמשיך לקרוא את ההודעות, התגובות והבעיות שהוצגו. לפני כמה ימים כתבתי בפורום ככה סתם את מכתב הפרדה שכתבתי למישהו שמאוד אהבתי ונפרדתי ממנו. מהמכתב שכתבתי אף אחד לא בדיוק הבין על מה אני מדברת ומה בדיוק היה ביננו. חוץ ממנו וממני אף אחד לא בדיוק מבין איזה מין סוג של קשר היה לנו... זה נחמד לשמוע את כולכם מאושרים למרות כול הצרות שעוברות עלינו כבודדים וגם כרבים, זה נחמד לשמוע את כולכם תומכים בניקולי לא לעזוב כי אם הייתי ניקולי הלב העצוב שלי היה מתמלא בשימחה והעניים הדומעות שלי היו נוצצות מאושר....אבל כשעצוב לך, כשבא לך לבכות ואתה נכנס לפורום ששמו מדבר אליך בגלל הרגשתך ברגע זה והאנשים שמשתתפים בו לא מרגישים כמוך זה כול כך מעצבן כי אז יש לך הרגשה שאתה לא שייך למקום הזה... זה לא שאני רוצה לשמוע שרע לכם, באמת שלא, ולמרות שאיני מכירה אותכם, אני שמחה שטוב לכם ולהוואי שלעד תהיו מאושרים. אבל כאחת שמרגישה חרא בימים האלה, אני לא מרגישה מספיק בנוח לספר מה עובר עליי "ולהרוס לכם את אחוות האושר שלכם"...

@@

New member
ממוש ../images/Emo25.gif

ברוכה הבאה יקירתי
אני רוצה שתביני מה קורה פה
כי מי שנכנס לפה, לא נכנס במקריות אל בגלל אכזבה שהוא עובר, לא עבר אלא עובר, ואנחנו בעזרת אבקת הקסמים
שלנו, מעודדים אותו ומעלים לו חיוך על הפנים. תרגישי הכי נוח לספר את אשר על לבך, נשמח לעזור לך. שולחת לך
לחימום ה

מיקי 35

New member
ענבל יקרה מאוד !!

הרעיון כאן, הוא לשתף, לקבל עזרה, ולתת עזרה. אנחנו פורום שמח, זה נכון… אבל השמחה הזאת היא שעוזרת לכל אחד ואחת כאן, להתגבר על האכזבה שבגינה הגיע לכאן. יקירה… את מוזמנת להיות חלק מאיתנו. לקבל ולתת אהבה, לשתף, לבכות, לצחוק… הכל הולך. את לא תהרסי לנו את השמחה אם תספרי את הסיפור שלך. בשביל זה אנחנו כאן. ספרי יקרה, שתפי… אנחנו נהיה כאן כדי לתמוך, ולהגיד מילה טובה.

golem

New member
ענבלוש

נעים מאוד ..קוראים לי עזרא...ואני אולי מאלה שאמרת שהם מאושרים ושמחים ולא רע להם....אבל הסיפור בפורום הזה בעיני הוא פשוט - וזה "איך שגלגל מסתובב לו" - כשנכנסתי לפורום היה לי רע וזיפת - החברה בפורום עזרו לי לצאת מזה...אני עכשיו במצב של טוב לי ומאושר לי ואני מרגיש שאני יכול ליעזור לאחרים - ואם העזרה היא בזה שאני מקרין שמחה או בעצה טובה זה לא משנה - העיקר שאני עוזר... ועוד משהו - תמיד תזכרי - כשאת עוזרת למישהו אחר - את גם עוזרת לעצמך...תחשבי על זה... אני ישמח להיות בכל עזר שהוא...

sidi

New member
ובגלל זה קוראים לו עזר-א

כי הוא תמיד עוזר ומעודד כאן את כולם.

אתם באמת מקסימים

ואני כן רוצה לשתף אותכם כי כשמשהו יושב על הלב הדבר היחיד שיכול להקל הוא לדבר על זה. אבל כשאני מתחילה לדבר על זה העניים שלי מתמלאות דמעות ושוב כול העצב שב חזרה... לא היינו חברים אבל היינו משהו מיוחד, תמיד חשבתי שאני שולטת ברגשות שלי ולא אתאהב בו. המשכתי גם כשהבנתי שזה חותר לכיוון שעלול לפגוע בי מאוד כי נהנתי מהקשר, מחברתו, הרגשתי טוב כשהייתי איתו. לא היינו חברים כי זה היה בלתי אפשרי לא כי לא רצינו... תתפלאו לשמוע אבל אני החלטתי להביא את הקשר לקיצו. ידעתי שככל שהזמן עובר כך יהיה לי קשה יותר לנתק את הקשר הקסום שהיה לנו. מאז אותו יום שבו נפרדנו לא עוברות 10 דקות שבהן אני לא חושבת עליו, כל בחור שאני מכירה השיחה איתו לא אורכת יותר מכמה דקות ומיד היא מגיעה לסופה והדמעות מתחילות לזלוג כי עבורי הוא הבחור הכי מעניין, עבורי הוא הבחור הכי מצחיק, עבורי הוא הבחור הכי מתאים לי, שמבין אותי, שיודע בדיוק מה לומר, שיודע בדיוק מה אני מעדיפה, שיודע בדיוק מה אני רוצה. הקול שלו מרטיט לי את הלה גם אם הוא בסך הכול אמר "היי", הריח שלו משכר אותי גם אם הוא לא שם בושם, המבט שלו מהפנט אותי גם אם עניו לא הסתכלו לתוך עיני. כול פעם שאני עוזבת את הפלאפון לכמה דקות אני חוזרת להוטה לראות אם הייתה שיחה שלא נענתה, שיחה ממנו. ואני יודעת שכדי לשכוח אותו אני צריכה להתעסק בדברים אחרים אבל אף דבר אחר חוץ ממנו לא ממש מעניין אותי. וכשמישהו רואה אותי בוכה הוא חייב לומר את המשפט הבנאלי והמוכר כאילו שזה חוק בל יעבור כשרואים אדם בוכה "הוא לא שווה את הדמעות שלך" אבל למרות מה שיאמרו אני כן חושבת שהוא שווה ואני רוצה לבכות!! ולא רוצה שאף אחד יבקר אותי, אני רק רוצה שמישהו ישמע ויחבר אותי... שיאמר "לא נורא זה יעבור"... אני רק רוצה שזה כבר יעבור... אבל זה לא עובר... חוץ מהזמן דבר לא עובר... וגם הזמן לא ממש עובר כמו שהוא עבר כשהייתי איתו... כול מה שאני רוצה זה להיות איתו עוד פעם אחת, שיחבק אותי עוד פעם אחת, שיקרא לי "נסיכה" כמו שקרא לי קודם...

mariana

New member
שלום לך

וברוכה הבאה אני מבינה שלא הייתם חברים או משהו רק ידידים קרובים. אני רוצה להבין משהו. את מעוניינת בו נכון? אולי הוא מעוניין בך גם, למה את לא נפתחת בפניו ומספרת לו שאולי יצא משהו ביניכם? אני לא כל כך הבנתי את טיב הקשר שלכם, האם הוא לא שאל אותך למה זה נגמר בעצם? האם סיפרת לו את כל האמת? אני קצת מבולבלת, אז אם את יכולה להרחיב קצת יותר כך התמונה תיהיה הרבה יותר ברורה.

שלום גם לך

לא היינו חברים וגם לא ידידים קרובים, היינו משהו בלתי מוגד שהיה נוח לשנינו והיה מלא ברגשות אפילו יותר מכול קשר מוגדר פשוט שהקשר שלנו היה לא בריא מכמה סיבות שאני עדיין לא מוכנה לספר עליהן. הוא מעוניין בי בדיוק כמו שאני מעונינת בו אבל לא יצא ביננו משהו כי זה בלתי אפשרי. הוא לא שאל אותי למה זה נגמר כי הוא ידע בדיוק למה והוא הרגיש כמו רק שלו לא היה את האומץ לעשות את הצעד הראשון.

golem

New member
לדעתי...

קודם כל אני שמח שהחלטת להיפתח ולדבר איתנו...בסה"כ גם אם אפ-אחד לא יביא לך פה עצה שתאהבי(ואני חושב שדווקא יהיו הצעות שתאהבי..) כבר עשית צעד גדול וקשה של להיפתח וכל הכבוד לך.. עכשיו בקשר למה שאת מתארת - את אמרת שאתם לא חברים כי אתם לא יכולים.אני לא נכנס עכשיו למה את \ם לא יכולים (אם את רוצה תגידי מה הסיבה ונדבר על זה) - אבל אם אתם באמת לא יכולים הדבר הכי טוב בשבילך הוא באמת לעזוב אותו כמו שעשית...אבל להתנתק בצורה מוחלטת - כלומר לדעתי לא טלפונים - אם הוא מתקשר אלייך תגידי לו שאת לא רוצה שום קשר איתו - זה פשוט קשה לך - ואז יהיה לך איזה חודש חודשיים קשים - אני מכיר את זה - אבל יהיה לך יותר קל לעבור את זה בלי לשמוע את הקול שלו. עכשיו איך עוברים את זה - אין פיתרון קסם.....לי זה לקח בערך 4 שנים (אני לא צוחק) שלא הייתי מסוגל לחשוב על מישהי אחרת) אבל מתישהוא החלטתי שאני כן רוצה מישהי אחרת ועשיתי את זה ...הכל בראש - ולכן את צריכה עכשיו להחליט - אם את לא יכולה להיות איתו אז תכריחי את עצמך לנסות ולהיפגש עם אנשים אחרים - בפעם הראשונה זה ייראה מוזר, גם בפעם השנייה ואולי גם בחמישית - אבל פתאום יבוא אותו מישהו שדי ישכיח, אולי אפילו קצת, את אותו אחד ותוכלו להיות ביחד. אני מצטער שזה ארוך - אבל יש לי עוד משהו להגיד - נשמע לי שאת מאוד אוהבת אותו והוא אותך - תבדקו שוב למה אתם לא יכולים להיות ביחד - אולי אם זו לא בעייה כזאת קשה- תוכלו לפתור אותה ויהיה לכם טוב..מה את אומרת???

ניקולי

New member
ענבלוש ממוש../images/Emo6.gif

דעי לך שיש ניצוץ כרגע בעניי, נקשרתי מאוד לפורום הזה כי פה באמת ישנם חברים אמיתיים...הנה קחי דוגמא מכירה את ג´ס שלנו??? ובכן ג´סוש מנהלת את הפורום הזה..עכשיו היא בביה"ח (עומדת ללדת ב"ה)..וכולנו ציפייה לבאות, כולנו תומכים בה בעיקר מפה..ומאחלים לה לידה קלה ושתגיע אלינו במהרה..תראי עד כמה אנחנו קרובים/רחוקים אחד מהשני..ואוהבים. כן הפורום הזה שמח כפי שייצנו חבריי היקרים. ולך מה שנותר לי לאמר ברוכה הבאה ולקבל אותך עם
מה -
וגם ממני אלייך
.. ניקול*

תודה רבה לך ניקולי המקסימה

כרגע יותר מכול דבר אחר אני זקוקה לחיבוק חם ואוהב ואני מקבלת את שלך כאילו חשתי אותו ברגע שקראתי את תגובתך. שולחך לך המון המון חיבוקים ונשיקוחת חזרה

קודם כול תודה רבה על התגובה

אני לא בטוחה שאני רוצה לומר מה הסיבות לכך שאנחנו לא יכולים להיות יחד אבל כדי שתבינו למה אני אומר בכול זאת ואקווה שלא תשפטו אותי אלא רק תשמעו מהן (אתם לא חייבים להסכים...). בכול אופן הסיבות הן שתיים: 1. כי הוא יותר גדול ממני בכמה וכמה שנים (מספיק שנים בכדי שכמה מכם יפערו את פיותיהם ויאמרו "ווואאאוווו"...). 2. כי יש לו חברה. ועכשיו תבוא השאלה מה הוא עושה איתה אם הוא אוהב אותך או איך בכלל התאהבתם אם הייתה לו חברה והתשובה היא שהם היו חברים הרבה לפני שהכרנו, כשהכרנו הם היו פרודים חצי שנה. הוא משתדל להתקשר אלי כמה שפחות אם בכלל וחוץ מזה שהוא עובד המון שעות ביום ואין לו הרבה זמן לדבר בטלפון אבל לי נוצרה מין אובססיה או משהו שאין לי מושג איך להגדיר אותו שאני מתקשרת אליו בלי סוף גם אם אני יודעת שבסוף תענה המזכירה.

למעלה