שלום לכולכם שמי קובי אשכנזי כבאי משירותי כבאות איילון אני מקווה שגיא מבסוט
4 40קובי New member 20/6/02 #1 שלום לכולכם שמי קובי אשכנזי כבאי משירותי כבאות איילון אני מקווה שגיא מבסוט
F fireman New member 20/6/02 #2 אהלן קובי.... אני מקווה שאתה שמח להיות פה הרבה יותר מאשר גיא שמח מקווה לראותך כאן בהמשך בברכה ערן אייל כיבוי אש ב"ש מנהל הפורום
אהלן קובי.... אני מקווה שאתה שמח להיות פה הרבה יותר מאשר גיא שמח מקווה לראותך כאן בהמשך בברכה ערן אייל כיבוי אש ב"ש מנהל הפורום
4 40קובי New member 21/6/02 #3 ערן אהלן ערן אני שמח שאתה שמח אבל אני לא מיתעסק אם התותח גיא אבל בירצינות עכשיו אני בטוח שגיא מאושר אז ביי בינתיים קובי............
ערן אהלן ערן אני שמח שאתה שמח אבל אני לא מיתעסק אם התותח גיא אבל בירצינות עכשיו אני בטוח שגיא מאושר אז ביי בינתיים קובי............
F fireman New member 21/6/02 #4 קובי אם יש לך בעיה עם גיא תגיד לי אני אטפל בו.... אני יודע איך לטפל בגיא.... (גיא....אתה עוד רוצה שיעלו תמונות שלך לגלריה?) חיחיחיחי
קובי אם יש לך בעיה עם גיא תגיד לי אני אטפל בו.... אני יודע איך לטפל בגיא.... (גיא....אתה עוד רוצה שיעלו תמונות שלך לגלריה?) חיחיחיחי
ג גיא מנשרוב New member 22/6/02 #5 קובי הסטבובו אז מה קובי לקחת את הדברים שלי ברצינות? אז קדימה אני רוצה לראות אותך לוקח חלק פעיל ומרכזי בפורום ונעבור לפשוש (ערן) אתה מנסה להפחי אותי עם התמונות שלי? אותי זה בכלל לא מפחד אני כבר רגיל אבל לא חבל על האחרים? ואגב התמונות שלך עוד אצלי תחשוב על זה שבת שלום לכולכם גיא
קובי הסטבובו אז מה קובי לקחת את הדברים שלי ברצינות? אז קדימה אני רוצה לראות אותך לוקח חלק פעיל ומרכזי בפורום ונעבור לפשוש (ערן) אתה מנסה להפחי אותי עם התמונות שלי? אותי זה בכלל לא מפחד אני כבר רגיל אבל לא חבל על האחרים? ואגב התמונות שלך עוד אצלי תחשוב על זה שבת שלום לכולכם גיא