שלום לכולכם..!

E l i a n

New member
שלום לכולכם..!

שמי אליאן ואני רק לאחרונה התחלתי ממש להתעניין במוסיקה של שנות ה-60. כרגע אני בעניין ג´ים מוריסון ו"הדורז" יותר מהשאר.. אבל גם לעוד אני מקשיבה. חשבתי, אם יש פורום על תקופה שלמה, אולי יש סיבה לכך, אז החטתי להוסיף אתכם לפורומים המועדפים שלי בתפוז. שיהיו לכולנו חיים יפים. אליאן דבש.
נ.ב האם מישהו ראה סרט, נראה לי קוראים לו "מים מתוקים" משהו, זה על להקה (בדיונית, אם אני לא טועה) שכאילו הייתה בוודסטוק, ועכשיו הם התבגרו והלכו כל אחד לדרכו,ומנסים לאחד אותם להופעה. אם יש מישהו שיודע על מה אני מדברת,אשמח לדעת מה דעתכם על הסרט, ואם אתם זוכרים את השם.. בסרט הופיעה השחקנית איימי ג´ו ג´והנסון,ששיחקה בסדרה "פליסיטי". טוב,אז זהו. חג שמח וסופ"ש נעים. אליאן דבש.

גילדורי

New member
STILLWATER, אם זה מה שהתכוונת

הם לא דמיוניים. הסרט שעשו זה אמור להיות על הסיפור האמיתי של הבמאי, שמצטרף בתור עיתונאי צעיר למסע הופעות שלהם, אני לא זוכר אם איחוד או לא...

E l i a n

New member
אממ...נשמע דומה למה שהתכוונתי..

אבל בסרט הייתה זאת כתבת וצלם אם אני לא טועה.. נראה לי שיש איזשהו בילבול.. אתה זוכר אם הייתה ללהקה הזו סולנית..? אולי יש שני סרטים עליהם? יכול להיות? חג שמח..!!!!! ממני,אליאן דבש.

E l i a n

New member
וואלה....!!! ../images/Emo6.gif

תודה!!!!!! ראית את זה?? סרט מאוד טוב לדעתי. אני די התרגשתי ממנו. ואולי מדרך המשחק של איימי ג´ו ג´והנסון..
שתהיה שבת שלום, אור ואהבה.
אליאן דבש.

SMILE 4 NOTHING

New member
יש את "כמעט מפורסמים"

וזה על הסבנטיז. אבל יש אחלה מוזיקה,וזה מדבר על סטילווטר. אבל לא נראה לי שזה מה שהתכוונת,אבל זה סרט חמוווווווד!!

E l i a n

New member
פתרנו את החידה. שם הסרט הוא..

"מים מתוקים-סיפורה של להקה".
מאוד מומלץ..!! "כמעט מפורסמים" עוד לא ראיתי,אבל המליצו לי. בכל אופן,תודה. שבוע טוב לכולנו..! Peace & Love אליאן דבש.

SMILE 4 NOTHING

New member
שניה,רגע,

אתם מסתלבטים עלי?? זה לא אמור להיות פורום שוחר אהבה ושלום??

yoavsc

New member
אגב, סטילווטר, הם דווקא כן פיקטיבים

והומצאו בהשראת לד זפלין

mara jade

New member
אני דיי בטוחה

שהם כן היו דמיוניים....אין כזאת להקה...אני חושבת שאחריי הסרט הם רק עשו להקה כזאת

TheDUKE

New member
אם את כבר מתעניינת במוריסון...

אני ממליץ בחום על הסרט של הדורס... המון דברים מהסרט קרו לי ... ויקרו (למי שראה את המדבר)

E l i a n

New member
גם את זה אני צריכה לראות מתישהוא..

למרות שאמרו לי שהוא מעוות חלק ממה שקרה.. שאלה לי אליך,דוכס. רק ג´ים מת מהדורס,נכון? אז את שאר הלהקה בסרט,חברי הלהקה האמיתיים משחקים, או שחקנים שדומים להם? תודה. שבוע טוב ושקט. אליאן דבש.

TheDUKE

New member
אז ככה:

אומנם כל שאר חברי הלהקה חיים אך הסרט עוסק בדורס מהתקופה הצעירה עד למותו של מוריסון.... כלומר שכחת את גורם החיים... זיקנה... לכן הביאו שחקנים דומים בערך... קרע אותי השחקן ששיחק את קריגר... עם השיער המפוזר. השחקן ששיחק את ריי היה דיי דומה לדעתי...

TheDUKE

New member
אה ושכחתי משהו

הסרט מתמקד משהו על מוריסון בעיקר... אני לא יודע למה אבל זה מה יש. עם שם כמו THE DOORS אני ציפיתי לסרט על כל הלהקה... אבל כנראה זאת הייתה מחווה למוריסון יותר מאשר לשאר הלהקה.

למעלה